467 comments found

tippi Purchased

It seems that after activating the theme with WP Super Cache Plugin activated you will get a blank screen. Any ideas? Thank you, tippi

Im currently using the friendly home page slider like on the demo but have know idea how to change the images on the slider to put my own ones instead of the default ones. PLEASE somebody help!

Hi, We are having a problem with a padding on the top and left sides of our site. (http://www.test.theaudioproject.co.uk). We have searched throughout the stylesheet but are so far failing to fix this problem. If you have any suggestions, this would be great.

Hello. I purchased the theme in 2012, but finally got it to activate and upload it in http://www.niters.net/site . It was working fine for few days, until few days ago, when the home page stopped showing ANY images (including slider images). Would appreciate if someone could point out where i went wrong :-( Thanks and hoping for quick reply from support. Best regards

Default-user

Hi! Have been around a week, and still didnt get any response… is there any other way t get attention of the developers? I have tried uninstalling and then reinstalling the theme… still doesnt work. Please try to understand that i need to get this site working ASAP… Regards

The theme venus DOES NOT WORK, also following ALL YOUR INSTRUCTIONS. Always missing the style css file. We have installed wordpress and also directly through FTP but it does not work. Comes a white screen. Who paid what to do?

Hi there,

I develop a website using your great theme for a dutch client. Unfortunately I struggle with two problems:

  1. All translations to the dutch language are done succesfull, except the translation of the dates under the excerpt from the columns blog from the content builder. Strangely in other parts or functions from the website the dates are displayed in the right langue.
  2. How to adjust the speed of the breaking news section on top?
  3. /ol> Please, could you help me solving this issues? Cheers!

Am running the latest version of the Venus theme. my homepage use to have recently added blog posts in a 3 column spread under my slider. They disappeared and have no idea how to get them back. Please help

by
by
by
by
by
by