463 comments found

ash456 Purchased

hey man! The third image (when I make the homepage into a 3-page slider) is not showing up at all. All that appears is the loading boxes, and it’s been happening for sometime now. Can you please have a look and help me out with this issue?

http://www.bigsteezymusic.com/

You will see a blank white space on the right side where the third image should be .. otherwise template is fantastic!

Thank you

ThemeGoods

Hi,

I checked your site code and you have only 2 posts for slider category so it displays only 2 posts.

Ernice Purchased

Okay I will open a new comment and then set the segment on the site because I was not receiving notifications when you left your comment, so I didn’t know when to turn it on. I’ll wait for your cue to set it so you can test.

I am also not able to place ads in the “text box” option of content builder. It appears broken and on the side very small, so I can only add ads atop and beneath (Leaderboard and way beneath the site, not between segments because it appears broken. Thank you. I will be awaiting your cue as to when to add more than 3 stories so you could see live how it appears broken.

Default-user
Ernice Purchased

I’ll send you account details via a private message. Can I remove the broken segments now?

Default-user
Ernice Purchased

Please let me know what is the right width, because I’ve tried various sizes. Thank you. Again, great theme. I’m sending FTP and account details now.

Default-user
Ernice Purchased

I have sent details.

KPitt5678 Purchased

Hi there!

Thanks again for all your previous help. Unfortunately I’ve run into a related issue with the theme.

Before, I was having problems with my customized color showing up when I used a block quote. I seem to be having the same problem for the “Read Full” function on the ppb_parallax_bg. I’m worried this issue will keep happening everywhere you previously coded for the original “red” color to be. I would sincerely appreciate your help in fixing this problem.

ThemeGoods

Hi,

Provide URL of page you mentioned please.

Default-user

I have “Coming Soon” mode activated. But I believe I e-mailed you all my FTP account info when this happened last time.

Here’s the page, though: http://theneapolitanonline.com/

by
by
by
by
by
by