228 comments found

  • Argentina
  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
ixtusipp Purchased

Hi,

I solved this by installing the plugin ‘WP jQuery CDN’ using jquery 1.8 from Google CDN.

The ‘jquery restore’ plugin also solves it.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi Ixtusipp,

Your solution works perfect. I fixed it thanks to the jquery restore plugin.

Thanks Arthur

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
excranz Purchased

Another way to get dropdown menus working again that doesn’t require a plugin is to comment out lines 38 and 39 in the functions.php.

It works for now at least. Crossing my fingers on a fix for 1.9 though!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi,

Question i would like to embed an author page to my blog. Could you tell me how i could fix this? Maybe you could send the right php code?

Regards, Arthur

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hello,

Could you please answer my question about the author page. how could i create author pages to my blog? I also send you an e-mail!!!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • United Kingdom
parasite Purchased

Hi there,

Several features no longer work on my website http://www.fluffylogic.net since updating to Wordpress 3.5.1:

- drop-down sub menus no longer appear in the main navigation bar. - prettyphoto/lightbox does not work in pages or portfolio pages, clicking on a video entry takes me to the youtube page, clicking an image takes me to the image instead of opening them in a pop-up. - clicking to the next page in the media centre does not work

These are just the errors I have noticed. Do you know why this could be happening and what I can do to fix? I am really suprised as this is the first trouble I have ever had with your template.

Many Thanks,

Armin

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

HOMEPAGE FEATURED POST NOT SHOWING FEATURED IMAGE

Hi there,

The image that accompanies the post in the black square is not showing and there is a shadow image showing in the top left corner: http://www.kchu.org/.

The URL for the image is showing an “Failed to load the given URL” error: http://www.kchu.org/wordpress/wp-content/themes/vibrant/js/timthumb.php?src=http://www.kchu.org/wordpress/wp-content/uploads/2012/05/ValdezContactUs.jpg&h=170&w=255&zc=1

Thank you for your help,

Heidi

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 0-1 years
by
by
by
by
by
by