230 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
Razond Purchased

Hi, Looks like a great theme so far! However, It doesn’t display properly on an IPhone ( not sure about other mobile devices). Even on your page, once you close the top banner with “buy this theme”, the whole page shifts to the left.

Is it possible to have movies mixed with pictures in a gallery? How about an all movie gallery? So far if I tried to add a movie to a gallery, it lets me, but it does not get displayed when the gallery plays.

Bebel

Hi,

sorry, I have forgotten to answer to your questions!

First question: As I don’t own an i-Device, I cannot debug it one one of those. Will check around if I can get my hands on one.

No, I’m afraid this is not possible.

Cheers
Bebel

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
Razond Purchased

??? Any input on my questions Bebel?

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 7-8 years
mana Purchased

Hi, I am trying to change the twitter account to a different one but i cant change the bebel account. Even if i delete it and put something else the bebel still there. Here is a screen shot.

https://skitch.com/ricardomena/g5673/dreamweaver Here is the site.. http://miamisalsacongress.com/

Thanks.

Bebel

Hi,

this is the changelog for the old version. If you did not buy the theme last year before april, you don’t have to update any of these files.

Bebel

Default-user
mana Purchased

yes, I did buy it last year. So I just need to change those files for the footer problem. Thanks!

Bebel

The most secure way is to upload all files, as some bugs have been fixed, too.

If you really only want to upload the new footer files, you have to upload all the files in the root folder (/)

Cheers
Bebel

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 5-6 years
corey615 Purchased

Some of my edits to the Custom CSS aren’t working? For instance, I’d like to add a margin-top: 50px; to the #bebel_sprite_nav line, but it’s not working?

Why is this? I’d like more space between my logo and the nav bar?

Bebel

Hi,

add an !important tag before the ; in your style class to force the class to work.

Bebel

Default-user
corey615 Purchased

Ok, thanks.

Any idea on the IE issue I sent the screenshot link for below?

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 5-6 years
corey615 Purchased

Also – There is an issue with the carousel thumbnail titles overlapping when you click the arrows to scroll in Internet Explorer 8?

See a screenshot of what I mean here: http://www.csg-tn.com/image002.jpg

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 5-6 years
corey615 Purchased

Hello? I need to get this IE issue resolved soon since this is a live site?

Are you getting my messages?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
Razond Purchased

Hi Bebel,

For an unknown reason, instead of displaying individual header pictures for separate pages , one random picture started showing up on all pages. (we put different header pics for each page; we checked the links and they all seem fine. It all worked good, untill today when we were editing one of our pages)

Any ideea what might have happened?

Bebel

Hi,

this is a weird bug! Never heard of it before. Did you do any changes to the code, to the server or something else?

bebel

Default-user
Razond Purchased

Ok, it turns out 3 of the pics we uploaded were j-pegs, and they were small in size(~600×400). We’ve used one of them for a header pic. I’m not sure at which point in time exactly it affected the other pages, but if I deleted the picture I would autatically pick the next jpeg. Once I deleted all 3 pics from the site ( deleted them in the pics gallery), then it all came back to normal. I simply converted the small pics to bmp’s and no longer used them in the header. Thanks !

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
edgeem Purchased

HI, I tried upgrading to the new theme 1.3 however the Big Slider no longer works and none of the feature images display in categories. I switched back to 1.2 but the problem carried over. Please advice. site: fashioncollections.org. Thanks

Bebel

Hi,

I updated a testinstallation from 1.2 to 1.3 but cannot confirm this bug. Did you change anything else?

Bebel

Default-user
edgeem Purchased

No, I just switched, something happened and I switched back but it did nothing. I tried again, disabled all my plugins, but nothing worked. Featured images do not work in categories, the custom banners do not show up and the main slider is gone, all that it shows is a giant white space so I had to disable it.

Default-user
edgeem Purchased

Emailed the requested info, thank you for looking into this.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years
rymathis Purchased

I have a very simple question, but I sure can’t figure it out. How do I replace the Visual Media Logo with my own?

Bebel

You will have to replace the logo on the server with your own one by using an ftp client.

The logo can be found in images/layout and is named logo.png

Bebel

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
edgeem Purchased

Hi, Is there anyway you can look at why the theme is inexplicably not functioning the way it should? It has been over a week now. Thx

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years
rymathis Purchased

Is there an easy way to remove comments altogether? Don’t need or want them.

Bebel

Hi,

yes! In templates/blog/post.php on line 95 and in templates/main/post.php on line 70. If you search a bit, you will find the comment counter, too (post.php lines 23-25 is an example)

Cheers
Bebel

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
edgeem Purchased

Hi, Do you offer support for your theme upgrades? I really need you to take a look the bug. Thx

Bebel

Hi,

send me the login data to your site via mail through my profile page and I will take a look as soon as possible.

Bebel

Default-user
edgeem Purchased

Hello, Have you had a chance to take a look. The template is still not working.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years
rymathis Purchased

Thanks Bebel!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

I need to resize the slider and center the video within it. Currently the slider is too wide. I am using 640 X 360 You Tube HD videos. Thanks for your help.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

How do I autoplay a you tube video uploaded to a slide? I want to add only 1 slide to the main page (or a video in the header) that autoplays. What do you recommend?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

Where is the images/layout directory you refer to? I have looked in public_html at WP-admin, Wp-includes and wp-content and don’t see a layout subdirectory in any of the images folders. Please advise. Thanks.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

I have setup several posts with videos and featured images. Everything looks fine on the MainPage Bebl Content Slider and when I click on the image it takes me to the post. The Arrow is on the picture like the video will play but when I click on it I get “Image cannot be loaded. Make sure the path is correct and image exists” . I loaded the video via the Visual Media Options section on the post. Please Help! Also, how to I get the posts onto a page which I have called Blog (like in your Live Demo)? Thanks in advance for your help.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

One more problem. The MainPage Slider does not show the featured image from the attached post but the video plays great. It does not play on the post but the featured image is there.

BTW please disregard the the very last part of the above comment since I found the configuration page had blog on it.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

Support is terrible from this author and Theme Forest. It has been several days with several emails sent and comments made and NO response. Customer service at Theme Forest hasn’t responded either. I have asked for a refund. DO NOT buy themes here. :(

Bebel

Hey Sir

please I am sorry for letting you wait for so long! The programmer is not available at the moment due to personal reasons. He will be back in a couple of days and answer all questions!

Please understand that ThemeForest authors do not need to give support at all due to the very low price of the themes sold here. However we take our business very seriously and try to give support as best as possible.

As there are personal things going on right now we weren’t able to live up to our own standards in the last week and for a few more days, but business will go on as usual in a few days.

If you want a refund please contact envato support and refer to this comment: we are totally cool with giving you your money back if you are not satisfied!

cheers

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
  • Germany

Hello There ,

goood theme and good job

i love it and i give 5 star to this

best regard

Bebel

Hey

Thank you very much! If you need help just send us a mail and we get back to you as soon as possible. We offer support in German as well :-)

by
by
by
by
by
by