230 comments found

  • Has been a member for 3-4 years

There’s a bug remaining in the latest version which means that the sidebars on Special Pages can’t be set individually.

I’ve fixed this for our site (should work for all sites) by amending visualmedia/index.php as follows:

Original – from line 33:

$custom_loop = array(
  'page-gallery',
  'page-portfolio',
  'page-blog',
  'page',
  'single',
  'gallery-single',
  'portfolio-single'
);

Updated – from line 33:

$custom_loop = array(
  'page-gallery',
  'page-portfolio',
  'page-blog',
  'page',
  'page-special',
  'single',
  'gallery-single',
  'portfolio-single'
);

In other words it seems that the page-special type of page was missing from the $custom_loop array. Adding it in fixes this problem.

-Tek

Bebel

Thanks a lot!
I’ll update it very soon!

Cheers
Bebel

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hi i was wondering if you could tell me if there is an easy way to change the logo and favicon on this theme without having to use an ftp client??? maybe a pluigin or something simpler would be nice. I’m not extremely tech savvy.

thanks

Juelz

Bebel

Hi,

unfortunately there is no other way to replace the logo than by using FTP .

Cheers
Bebel

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

i have a question…

im very liking the visual media theme but;

Maybe someone can help me with this..

- How can i change the white border in de slider..
- Change the color of the title of the Bebel Content Slider (full)
- Change title color of Bebel Splitt content(wide)
- Change title color of Bebel blog widget
- Change the color of sidebar rounded box
- Change the color of widget recent comments

If anyone could tell me in what php files too search i would very gratefull

Thx !

Bebel

Hi,

sorry for the long waiting time. Right now I am in the middle of very important exams…

To your questions: You can make all the changes in the css. For example the white background can be changed in global.css by modifying the #slider’s background from #fff to whatever color you want.

Cheers Bebel

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

nobody?

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • Italy

Hi Bebel,

Great theme!

I have two problems with the content slider on the main page;

1. I have three posts and still you can press the arrow and the posts get looped (I set it on 3). How can I stop this from happening? Also, the titles of the posts don’t seem to appear (only after 5-10 sec). 2. When I use the content slider (or any other full width) widget on the main page a strange symbol (§) appears on the left side of the page (in the white section of the screen). What can I do about this?

Thanks in advance. Hope to hear from you soon since I have to go online soon. If you need to see it, let me know. It is still in maintanance mode.

Bebel

Hi,

I don’t fully understand what you mean. Can you please email me the link to the page describing the phenomenon as detailed as possible? :)

Thank you!

Cheers
Bebel

Default-user

Hi,

I emailed you about the problem too and part of it has already been solved. The only problem that I have is the content slider on the homepage, which you also have on your demo website. It keeps sliding when you press the ‘next’ arrow and starts again with the first post on the loop. Also, when you reach the first post again the title seems to have disappeared. When you keep scrolling the titles appear again. I just want to scrolling stop after 3 or that the titles appear in a normal way.

Thanks

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 4-5 years

I have downloaded the theme twice and both times it does not upload in wordpress. Can you please advise as to what i can do to fix this

Bebel

Have you extracted the files first? There are a lot more files in the downloaded zip file than the theme. :)

Cheers
Bebel

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

i cant even access the custom options menus , Mainpage options arent even there. none of the menus that are supposed to be there arent.

Bebel

Can you please be a bit more specific?

Cheers
Bebel

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

i cant even access the custom options menus , Mainpage options arent even there. none of the menus that are supposed to be there arent.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

what files in the psd should i edit to change the entire background of the theme?

Bebel

Hi

Thanks for purchasing the theme! What exactly do you want to change? The easiest way to change a graphic is to simply save it from the site (or via ftp) and open it in Photoshop. That way you don’t have to worry about size etc. If you let me know what exactly it is you want to change I might be able to assist further.

Thanks, Bebel

Default-user

I need to change the actual BCKGROUND from white to black. and if possible create a background in photshop with my own images. How ever, i still wan to maintain the overall look of the theme.

Bebel

hey – simply open the images-layout folder and change the images like such as frame_left.png and frame_right.png. You will also have to change some settings in the css file to make it all black

thanks

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 3-4 years
samhabib Purchased

Hi Bebel

Hope you’re well. Love the theme, it’s been doing great things for me. However, I have a similar issue to that of theaudiomonk. When I created the site on my local server I was able to create unlimited sidebars, which worked perfectly.

When I moved the site across to the live server, however, I was only able to create a maximum of 4 sidebars and they are very temperamental. Sometimes when I log on to update the site the content of the sidebars disappears on the live site\\ Very annoying. And as the site grows it’s going to be more and more frustrating.

Any help with this?

Cheers Sam

Bebel

Hi,

that’s a weird problem. Actually, the sidebars are stored in the wordpress options, so there should not be any lost, as long as your database is save and nobody has your password and deletes it.

Are you sure of that? :)

Cheers
Bebel

  • Bought between 100 and 499 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • United Kingdom
CADKent Purchased

arrghhhh, awesome looking theme, but check out www.kipfx.com, serious display issues! Why is it off to the right, thinking a plugin is affecting it, but cannot figure which!

Still an awesome design dude, I just need to solve this :)

Kip

Bebel

Hey

thanks for the purchase! Never seen this kind of issue before. I already hit my partner who is the code ninja here to have a look :) could you sent us a mail? it will be easier to sort out details, especially if we need further info.

thanks

  • Bought between 100 and 499 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • United Kingdom
CADKent Purchased

Will send via here, then set you an account up on the WP, thanks for such a speedy reply!

Bebel

received the mail – we’ll get back to you soon!

  • Bought between 100 and 499 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • United Kingdom
CADKent Purchased

Any news guys? Mine is a heavily visited site, and in this state I am losing work.

Kip

Bebel

Hi,

sorry for the late reply. Did you change anything in the css? Did you already try to re upload the old one?

A quick fix might be to edit the global.css’s body class to:

body {
    color: #999999;
    font-family: Helvetica,Arial,sans-serif;
    font-size: 12px;
    left: 0;
    line-height: 1.5;
    margin: 0 auto 0 -50%;
    overflow-x: hidden;
    position: absolute;
    visibility: visible;
    width: 100%;
}

(I only tested it in firefox with firebug – no guarantee it will fix it!)

But please make sure you try uploading the original version of the styles before. And if that doesn’t fix anything, try to disable ALL the plugins you have and enable them one by one until you find the culprint :)

Cheers
Bebel

  • Bought between 100 and 499 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • United Kingdom
CADKent Purchased

Thanks Bebel!

That has centred it, having some issues with this (which I do not think is the theme, but myself trying to learn this) will look awesome when its done! Kudos

Bebel

Thanks for the nice words :)

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • Italy

Hi Bebel, Are you going to help me with the slider problem I mentioned above? My client is bugging me.. The slider should stop looping. That would solve the whole problem.

Thanks

Bebel

Can you please send me a link to the page?

Cheers
Bebel

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hi Bebel

I have a small problem that is the word ‘at’ appearing next to every ‘read More’ button in our blog section.

I expect it is a fix we can do by changing the color of the element to white.

Here’s an example of it.

http://canvasfilms.co/?cat=7

Do you see what I mean?

I expect it is a CSS line…

Bebel

Hi,

do you have edited some code beforehand?

Cheers
Bebel

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • Italy

Why does the creator of this theme find it too much effort to help someone out with a problem, which is just a bug in the theme? Apparently the after sales service is quite bad here. Five emails send, one response with totally not the solution to the problem. Now, no response at all anymore!

Bebel

Hi,

this is not a bug in the theme :)

However, I have answered to your email.

Cheers
Bebel

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 5-6 years
  • Portugal

Hi there. I am having some problems to do what I saw in your template.

1. How do I make the home page with big header and slideshow in the midle?

2. How I change the font letter from the menu?

3. How do I make contact page like yours?

Thank´s.

Miguel

Bebel

Please read the provided documentation and watch the included screencasts. These will answer all your questions.

Cheers
Bebel

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 5-6 years

Have you had any issues with new pages just showing a completely blank page? That is what I’m experiencing. Even a new post, when clicked on, shows a blank page. The post will show up in a widget just not on it’s own page.

The site I’m working on:

http://platinumrocklegends.com

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 5-6 years

OK, I guess I figured it out. I have it working now and this is what I did:

Any new page or post that has the default sidebar set as “mainpage sidebar” will not show up until I change it to one of the sidebars I create.

?

Bebel

That’s a weird issue. I’ll take a look into that.

Cheers
Bebel

by
by
by
by
by
by