Discussion on Wedding Album Premium Wordpress Theme


ThemeMakers supports this item


This author's response time can be up to 1 business day.

243 comments found.

Is the full sound file included in the template?

thanks, martin

No, but I have posted a link where to buy it.

I tried to upload this theme to my wordpress, and it is not working. I get this message:

The package could not be installed. The theme is missing the style.css stylesheet.

Theme install failed.

Please help


Thought you’re uploading the whole zip to your wordpress. Please unpack the main archive and then use only theme’s zip.

Will this site be visible on Iphone, ipad, mobile devices?

Hey ThemeMakers,

How can I remove the slider from the album page? When I go to the gallery to view the different albums I love the look. But when I open the album the only option I have is to view everything in a slider one picture at a time. I want to be able to view the album contents the same way that I can view the albums as thumbnails.

How can I achieve this?

I just did a fresh install of the theme with no plugins activated.

For some reason on the 2 column gallery layout it makes the thumbs the appropriate size but then puts everything in 1 colum rather than 2. For the 3 column gallery layout everything is put into 2 columns rather than 3.

See here: http://www.euroweddingdecorations.com/gallery/

Also, you’ll notice that the lightbox isn’t working either even though “disable lightbox” is unchecked.

Please assist.

I’m on WP 3 .4.1

Hi! I bought the Theme and it is currently installed on http://www.carolrodrigo.com.br I have the following questions: 1) Is it possible to change the color or highlight the hyperlinks of the site? 2) How can I publish the Facebook Like button on the homepage? 3) How can I assign default values on the fields of the Contact Form? 4) My left menu is bigger than my screen size and it gets stuck, without the possibility to scroll down. How can I solve this issue? Thank you in advance and I look forward to hearing from you soon. Regards, Rodrigo.

Where are published the documentation files? Regards, Rodrigo.

I just downloaded this theme and uploaded it using the wordpress appearance section uploader and it is completely broken. I see a huge block of php code at the top of the admin area and the website. You can see it when you go to my site kellerphotography.ca

Looks like this: “array(‘jquery’,’media-upload’,’thickbox’)); wp_enqueue_script(‘tmk_upload’); } function tmk_admin_styles_page() { wp_enqueue_style(‘thickbox’); } add_action(‘admin_print_scripts’, ‘tmk_admin_scripts_page’); add_action(‘admin_print_styles’, ‘tmk_admin_styles_page’); ?>”

How can this be fixed? I tried redownloading the theme from themeforest and installing and it is still broken. I have wordpress 3.4.1


I moved my site and I’m now getting the ‘Cheating Uh?’ error again when I upload. How do I solve it? site is www.smartshots.co.nz.

As I can see, currently your website works well. Any other issue?

Hi, I am a total Wordpress newbie. How do I insert Vimeo videos into this template? When adding video it asks for the url, but simple shows a text link in the post. Any advice will be appreciated!!

Please take a look at the theme’s documentation file, there are a few screencasts inside it.

I upgraded the theme yesterday and the main gallery and the audio player are not working anymore. http://www.carolrodrigo.com.br WordPress 3.3.1. I do need your help to fix this issues and also to answer my previous questions. Thank you in advance.


I commented out line #125 in wp-admin/media-upload.php to remove ‘Cheatin uh?’ to make it work. However, I couldn’t insert any photo in the gallery when I uploaded photos. There was no ‘insert’ link to the gallery.

I uncommented the line again and the ‘Cheatin uh?’ is back.

Can you tell me how to fix this as I need to create a new gallery.

url is http://www.smartshots.co.nz Thanks.

I’m using Wordpress 3.4.1 and wedding theme v1.2. Tried updating to v1.3 but it failed.

Hope you can help as I need to insert images to the gallery. I still can’t see the ‘insert’ link when trying to insert an image to the gallery.


Regards! You could give me a file to display the web page like the example? Greetings!

It’s already in the main archive.

Hello, I use import wordpress, but, text and slideshow image not show, why?

Because it imports only the data. You should manage it then, where it will show.

Hi, i’ve installed this theme on sacirovic.com, as you see – theres something wrong as code gets echo’ed out on the page:

“tmk-meta-box-page-page’, ‘title’ => , ‘page’ => ‘page’, ‘context’ => ‘normal’, ‘priority’ => ‘high’, ‘fields’ => array( array( ‘name’ => _(‘Background Image’, ‘weddingalbum’), ‘desc’ => _(‘Upload a custom background image for this page.’, ‘weddingalbum’), ‘id’ => ‘tmk_background_image’, ‘type’ => ‘text’, ‘std’ => ’’ ), array( ‘name’ => ’’, ‘desc’ => ’’, ‘id’ => ‘tmk_background_image_button’, ‘type’ => ‘button’, ‘class’ => ‘image-button’, ‘std’ => ‘Browse’ ), ), ); //Add meta box function tmk_add_box_page() { global $meta_box_page; add_meta_box($meta_box_page[‘id’], $meta_box_page[‘title’], ‘tmk_show_box_page’, $meta_box_page[‘page’], $meta_box_page[‘context’], $meta_box_page[‘priority’]); add_meta_box($meta_box_page[‘id’], $meta_box_page[‘title’], ‘tmk_show_box_page’, ‘post’, $meta_box_page[‘context’], $meta_box_page[‘priority’]); add_meta_box($meta_box_page[‘id’], $meta_box_page[‘title’], ‘tmk_show_box_page’, ‘gallery’, $meta_box_page[‘context’], $meta_box_page[‘priority’]); } add_action(‘admin_menu’, ‘tmk_add_box_page’); //Callback function function tmk_show_box_page() { global $meta_box_page, $post; echo ’’; echo ’’; foreach ($meta_box_page[‘fields’] as $field) { echo TmkRenderer::renderMeta($field); } echo ‘ ’; } //Save data function tmk_save_data_page($post_id) { global $meta_box_page; //Check autosave if (defined(‘DOING_AUTOSAVE’) && DOING _AUTOSAVE) { return $post_id; } //Verify nonce if (!wp_verify_nonce($ POST [‘tmk_meta_box_page_nonce’], basename( FILE _))) { return $post_id; } //Check user permissions if (‘page’ $_POST['post_type']) { if (!current_user_can('edit_page', $post_id)) { return $post_id; } } elseif (!current_user_can('edit_post', $post_id)) { return $post_id; } foreach ($meta_box_page['fields'] as $field) { $old_value = get_post_meta($post_id, $field['id'], true); $new_value = $_POST[$field['id']]; if ($new_value && $new_value != $old) { update_post_meta($post_id, $field['id'], stripslashes(htmlspecialchars($new_value))); } elseif ($new_value ’’ && $old_value) { delete_post_meta($post_id, $field[‘id’], $old_value); } } } add_action(‘save_post’, ‘tmk_save_data_page’); //Add styles and scripts function tmk_admin_scripts_page() { wp_enqueue_script(‘media-upload’); wp_enqueue_script(‘thickbox’); wp_register_script(‘tmk_upload’, THEME _URI.’/admin/js/upload_button.js’, array(‘jquery’,’media-upload’,’thickbox’)); wp_enqueue_script(‘tmk_upload’); } function tmk_admin_styles_page() { wp_enqueue_style(‘thickbox’); } add_action(‘admin_print_scripts’, ‘tmk_admin_scripts_page’); add_action(‘admin_print_styles’, ‘tmk_admin_styles_page’); ?>”


Can you please drop your database and try to install it from scratch?

I tried what you suggested and the result is the same, even redownloaded both the theme and wp (v 3.4.1) and same result, also tried compressing my och zip of the themefolder (not using the one that came with) – same result.

Heres my setup (if that helps): Centos 6.3 64bit Server version: Apache/2.2.15 (Unix) PHP 5 .3.15 (cli) (built: Jul 20 2012 12:50:06) Copyright© 1997-2012 The PHP Group Zend Engine v2.3.0, Copyright© 1998-2012 Zend Technologies

Okay, If you provide me your ftp and DB access, I’ll see and try to help you. Please use a contact form on our profile page to send the info above to our mail.

hi, this was a scratch install of wp 3.4.1 and the only thing done was that i added the theme (the ziped onw in the package). Ill do it over.

For anyone with problem in Gallery Protected By Password, the cause is wordpress 3.4.1 not use more wp-pass.php file to process login. If you have a problem with your gallery, make this change in file functions.php in folder admin:

look for /wp-pass.php and replace it with /wp-login.php?action=postpass

Hi, I’ve resolved the “cheatin’ uh?” problem (when uploading new images in the custom Images Gallery) replacing the line 16 and 32 of the ../admin/js/upload_button.js file:

tb_show('', 'media-upload.php?post_id=1&type=image&TB_iframe=true');


tb_show('', 'media-upload.php?post_id=0&type=image&TB_iframe=true');

Hope it helps.


Is there any reason why I’m not getting a response to any of my questions? I’ve posted here and on the support forum and it looks like I’m being ignored while you handle everyone else’s questions…

Hi, I already sent couple of messages through ThemeMakers home page email form but i didnt get any response on the issue im having with Wedding Album 1.3. in the demo of the theme in your portfolio any gallery (1, 2, 3 column) opens in lightbox and there is possibility to navigate with left, right arrow. all i can get is as in the gallery “test 1” and “test 2” on my “under construction” website www.lucago.com/testowa/wordpress/ i was trying to access the Thumbnail Gallery Plugin (hoping this will solve the issue) but it looks like it requiers separate installation. i read documentation but as im not very familar with Wordpress coding i didnt quite understand what im supposed to do… please help as its been driving me crazy for past couple of weeks!! thanks a lot