149 comments found

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
  • United Kingdom
lbeetles Purchased

I purchased this template but for some reason the [button] shortcode link is not working

I have it like this:

But it just loads the same page and the URL doesn’t even change on the button.

How can i fix this.

Thanks.

joefrey

Hello lbeetles,

Thank you so much for purchasing my theme. I’ve already fixed the link button issue. Please re-download the updated file here on themeforest.

Enjoy using WhiteSpace theme. ;)

Cheers,
Joefrey

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
  • United Kingdom
lbeetles Purchased

When i download the file it is still version 1.0

joefrey

Hello lbeetles,

Actually, the theme is updated. I just forgot to change/edit the version 1.0 to 1.3 in the style.css file. That’s why the theme shows 1.0 version.

Just try to add a link in a [button] shortcode and I’m sure it will work. :)

Thanks,
Joefrey

Default-user
lbeetles Purchased

Thanks joefrey that solved it.

Great clean theme by the way

joefrey

Hello,

You’re welcome! :)

Cheers,
Joefrey

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

I’m having the same problem. I updated the themes file in wp-content with whitespace but after six attempts, the download of the theme failed because it’s missing the style.css sheet. What am I doing wrong?

joefrey

Hello dianabaur,

Please unzip the file from themeforest and find the folder “whitespace” and place it to wp-content > themes

Thanks,
Joefrey

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years
  • United States

I can’t seem to have a permalink named “portfolio” Example: http://website.com/portfolio

it shows my portfolio items but I can’t change the template, it seems to be stuck to the blog template.

joefrey

Hello simonwjackson,

I think you have permalink collision.

Try to change the permalink slug below the title on portfolio page from portfolio to our-portfolio or my-portfolio or any slug aside from portfolio.

See this link:
http://themes.superbthemes.com/whitespace/our-portfolio/

Thanks,
Joefrey

simonwjackson

Yeah, that seems to do the trick. Thanks!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

hello i’ve bought this theme for my technical studio.

i’d like to have a double portfolio layout but i’m unable to. i explain it better: my main menu is setted on home/projects/services/contacts

and i’d like to have two separate portfolios -with different images and texts – on both projects and services..is it possible? and in which way?

joefrey

Hello annalisavincelli,

Thanks for purchasing my theme. :)

So you mean, on your services page you have also a portfolio items displayed there?

Thanks,
Joefrey

  • Elite Author
  • Sold between 50 000 and 100 000 dollars
  • Won a Competition
  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years
  • Referred between 10 and 49 users

Hello,

To All – I will reply all the issues Saturday evening ( Philippines Time ).

Thanks, Joefrey

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years

I’m having the same “Portfolio” issue as others have described. When I choose “Portfolio Four columns” it doesn’t work. I get a standard blog style layout no matter which option I choose.

Please fix asap. I don’t like buying broken crap.

joefrey

Hello chrispugh,

I will fix this as soon as possible. New update will coming up soon.

Cheers,
Joefrey

joefrey

Hello,

I figured it out. It’s permalink collision.

Try to change the permalink slug below the title on portfolio page from portfolio to our-portfolio or my-portfolio or any slug aside from portfolio.

See this link:
http://themes.superbthemes.com/whitespace/our-portfolio/

Thanks,
Joefrey

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

Thank you Joefry, I got the new updated theme by moving the new whitespace over into the themes file on the FTP . Thank you also for the recent posts widget. I have one more question concerning the blog posts. What I really needed is that when someone goes to the blog, that the first, most recent blog post appears in its entirety rather than in excerpt form. Right now, if someone goes to the blog on my site, all of the posts, including the latest, appear in excerpt form. Is there any way to get that first, most recent post to appear in its entirety? Thank you. I went and rated the theme!! :) Have a nice day.

joefrey

Hello Diana,

I will try it first on my local theme, and I will send to you the code as soon as possible, or maybe you can send me the template-blog.php file to my email and I will do the code for you.

Thanks for the 5 star rate! :D

Cheers,
Joefrey

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
jusnillo Purchased

Hi Joefrey, thanks for your theme and help.

I have two questions:

· I’ve been unable to change the images viewing order into a slider. I’ve set the order into the add media > galley but it not changes into the slider.

· the second one is if there is any way to have two separate portfolios with different content.

Thanks in advance

joefrey

Hello,

- First of all the slider will display decremental from the recent post.

- As of now you can only display portfolio content.

Thanks,
Joefrey

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years
  • United States

Hey Joefrey,

Is it possible to make this an editable option in WP admin:

“Drop me an email using the form below.”

joefrey

Hello,

Yes it is editable by going to Pages > Contact page

Cheers,
Joefrey

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • United Kingdom

Hi Joefrey

nice theme – just starting with it.

When the home page is a static page I can’t get the slider to show. When I use the latest posts page it shows fine. Please could you advise.

Thanks

john

joefrey

Hello JohnMYates,

Thanks for purchasing my theme. Yes you’re right. Because when you use static page it will display only the content of the page, in other words you have to include it on the static page. But for now there’s no shortcode for slider maybe I will include it in the next version. :)

Cheers,
Joefrey

Default-user

Hi Joefrey

in the absence of a shortcode how do I get the slider onto a static page?

regards

John

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hello, what all are we able to do with the Homepage Widgits? I’d like to have a list of recent blog posts across the middle of the page that shows text and photo for the 3 most recent posts. Is this possible?

joefrey

Hello andyandy3,

Thank you so much for your interest on WhiteSpace theme. Yes you can display a recent blog post in the homepage. I have created a widget recent blog post. :)

Thanks,
Joefrey

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 4-5 years
bwmbauer Purchased

Joefrey-

Love the theme… clean and crisp. Have shown it to several friends who agree.

Having trouble with the menu, presently:

1. It seems that it wants to add ALL top level pages to the menu automatically, whether the “automatically add new top-level pages” checkbox is checked or not, and whether under Menu>Theme Locations>Main Menu is selected and saved or not.

2. A “Home” page does not appear in my list of pages, but “Home” remains in the menu. I wish to have a Home page, but when I create a new page named Home, it places a second “Home” selection automatically in the Menu. (deleting the new page I created leaves me without a home page to edit. Doh!) I’ve tried every conceivable combination on the WordPress features, but have been unable to resolve this, including a reinstall of both WordPress and Whitespace.

Please Advise. -Brent

  • Elite Author
  • Sold between 50 000 and 100 000 dollars
  • Won a Competition
  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years
  • Referred between 10 and 49 users

To All – I will reply all recent issues Saturday evening (July 21, 2012) Philippines Time.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 4-5 years
bwmbauer Purchased

Joefrey- My problem has been resolved. I completely wiped WordPress from the domain, and started over. Menu seems to be working fine now. -Brent

joefrey

Hello bwmbauer,

That’s great. Enjoy using my theme. :)

Cheers,
Joefrey

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • United Kingdom

Hi Joefrey

When using the shortcode columns

and
don’t appear to function correctly.

I guess I am missing something obvious I am just not sure what.

Many thanks

John

joefrey

Hello John,

Can you give me the link of the site so I can see it.

Thanks,
Joefrey

Default-user

Hi Joefrey

tried on a post and a page

The second column in each case appears correct but the first column is not taking the

regards

John

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hello, I have questions on a few things in the Live Preview:

1. Portfolio page – the page jumps (alignment of all objects shifts markedly) if you hover over any of the social media icons in the top row. Does this happen in the purchased theme? 2. Theme itself is very slow to page load compared to other themes. Is this due to the theme or…? 3. Is there a way to customize the color scheme of the Blog icons separately from the overall theme?

Thanks!

  • Has been a member for 1-2 years

Hello! I’m interested in purchase the Whitespace theme but the sample site works very slowly. Is it normal in a demo web? i would like to know the cause of this navigation retard. I suppose it would run right hosting in other server after purchased.

Thanks for your aid

  • Elite Author
  • Sold between 50 000 and 100 000 dollars
  • Won a Competition
  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years
  • Referred between 10 and 49 users

Hello andyandy3 & pablotgr,

I checked the site http://dianabaur.com/ she uses whitespace theme and it loads fast. :). I think the problem is on my hosting. Anyway, I will figure this out what’s the real issue and possibly make an update.

Thanks,
Joefrey

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • United Kingdom

Hi Joefrey

having a problem with create a button which links to somewhere else – I have tried using the parameter link, href & url and none of them work within the [button] shortcode.

I have noticed a prior message about this & I appear to be running v 1.3 which should have the problem fixed. Please can you advise.

Also, as a request for the future, can you create a list of the parameters each shortcode can accept.

Many thanks

John

by
by
by
by
by
by