Discussion on Wise Guys - Responsive Multipurpose HTML5 Template

172 comments found

Hi,

I read your comments about larger header logos. With a fresh unzip of your download, I added a 300×85 logo to my pages. In layout.css I altered the size accordingly; both height and width.

This works well enough at full res but once the screen is reduced by a couple of levels it stops working because the header logo does not resize, and a 300px wide logo eventually overlaps with the drop-down menu. Shouldn’t the logo be resizing?

Thanks

wiseguys

Hi Brian,

No the logo doesn’t resize automatically, in the preview you can see it is always the same size, but you can resize it if you want depending on window size using css media queries, like this: http://pastebin.com/XECTUkeB

So in example above you can see the first part is the default css that you have on line 250 of layout.css, below that add the extra code you see in my example, and in there adjust your logo size as you need.

Thanks, Greg

Default-user

I’ll have a look. I’m guessing I’ll need to resize the dropdown too.

I have one more issue: I’m working on gallery filters for wiseguys HTML template I purchased and I’m trying to add new Jquery hover-over effects for images. I need to use this library: “jquery-1.7.1.js” but when I add this script to my <HEAD>, your gallery filters scripts stop working. I guess this is due to libraries conflict. I tried to find what jquery you used but I can’t find any. All jquery scripts seem to be for for extra effects like flexslider, isotope, easing, etc. Did you rename it? Where can I find it? Or any other help how to fix it please? Thank you very much.

wiseguys

Hi,

The jquery that we use/load is on line 43 of each html file:

<script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.2/jquery.min.js"></script>

So it’s not a local file, we load it directly from google server and it’s 1.7.2 so using a lower version might cause issues with the isotope code.

What hover effect are you trying to add?

Thanks, Greg

Default-user

Thank you very much for your help

I have tried repeatedly to change the body colour, without success.

I have edited the basic entry in base.css but no matter what I do the body background refuses to be anything other than white, even when firebug says it’s coded otherwise.

What is over-riding the css body settings?

Default-user

Okay, process of elimination says that wiseguys.js contains the code which decides what the page colour is. Disable the js and the body displays the correct colours. Trouble is, nothing else works if you do that.

So, seeing as I know nothing about js, I have to ask, which line do I alter to stop it forcing a white background?

wiseguys

Hi Brian,

If you look into the help file there is a “choose your background type” section which includes a solid color option, so you basically set your solid color in the html.

Thanks, Greg

Default-user

ok

Hi there, I’m new to using pre-made website templates and as a Wordpress user, I was wondering if the ‘blog’ section of your template ‘Wiseguys’ is Wordpress, as I need to integrate Wordpress with this theme. Thanks! :)

wiseguys

Hi,

No the blog section of the html template is not wordpress, it uses Disqus for the comment system, we do however have a wordpress version of this template here: http://themeforest.net/item/wise-guys-responsive-multipurpose-wordpress/4114230

Thanks, Greg

Hi,

Ref my previous: I know about full and boxed width, and using images. However, if I set the pages to full width with image headers, how do I change the body backgrounds? For some reason they remain white no matter what. I can’t believe the choice is ‘image in header and white background’ or ‘coloured background and header without image’ so I must be misunderstanding something. Thanks.

wiseguys

Hi Brian,

It can be done via css, look for the following classes in layout.css: header, headerBg, mainContent and contentBgFull.

Thanks, Greg

Default-user

Thanks for that but if I knew how to do it I wouldn’t be asking you how to do it. Can you please explain how?

wiseguys

Ok, so for example open layout.css, look for contentBgFull on line 229, or you can use ctrl+f in your text editor to locate any of the classes I mentioned above, and you will see this: http://pastebin.com/TpC6S8aZ

In there you will see:

background-color: #fff;

Change the color to whatever you want and repeat for the other ones as needed.

Thanks, Greg

May I know how can we make the hyperlinks from twitter widget open another window instead of the _self . Thanks!

wiseguys

Hi,

I replied to your email :-)

Thanks, Greg

Hi wiseguys , How to config default select HOME menu (top menu) ?

wiseguys

Hi,

Did you by any chances buy the wordpress version of this template? If so please post your question in the comment area of the Wiseguys wordpress theme here: http://themeforest.net/item/wise-guys-responsive-multipurpose-wordpress/4114230

Thanks, Greg

Hi everybody, Can someone help me please? I have few problems with gallery on my website. I have spent 6 hours reading this comments and trying to fix ot but I did not find any solution.

1) thumbnails are invisible when I open gallery in pop-up window, but works fine when I open it in new browser tab. 2) left and right arrows for thumbnails are either invisible, or they are moved up 3) when I open gallery, first image never loads and image preview starts from image number two. But image number one is there and when I click it I can see it.

I have no issue with this when I open it in new tab, only when I use pop-up window. Is there anything I do wrong? Please can you check this link for me? :

This is pop-up when it does not work. http://www.greencomfort.co.uk/dev/gallery-architecture-and-designs.php#/20/1 You can see gallery working perfect in new tab: http://www.greencomfort.co.uk/dev/gallery-projects-and-installations.php

Thank you all very much. Peter

wiseguys

Hi Peter,

I replied to your email.

Thanks, Greg

Hi guys, is it possible to link directly to individual filter in gallery from different page? I have Isotope Filters on my gallery page so I can use them when I’m on gallery page. But I need to link from different page to this gallery page and would like to have already filtered images when I come to that page. I was thinking about something like this:

Filter-1 or Filter-1

I have tried many different ways but I can’t get it. I have also read all Isotope Documentation. Please can you help? Thank you very much.

Sorry for mess in previous comment but I did not know how to add “script” in this text to make it visible.

<a href="gallery-page.php" data-filter=".filter-1">Filter 1</a> or maybe: <a href="gallery-page.php#.filter-1">Filter 1</a>
wiseguys

Hi,

Send me an email via our profile page and I’ll sort something out, but it won’t be until Monday.

Thanks, Greg

Do images in the gallery for each portfolio item have to be a certain size? No matter what size I make it, the image shows pixelation on the website? Please help!

wiseguys

Hi,

I replied to your email.

Thanks, Greg

Hello, I am having trouble with the light box (jackbox). When you pan through using the prev/next buttons, it will cut on compatibilty mode on in IE8,. Is there a way to stop that? Please Help!

wiseguys

Hi,

I just tested in IE8 and can’t really see any issue, can you describe a bit more in details what happens exactly?

Thanks, Greg

Default-user

Hey Greg…thanks for the reply. For some reason if you try to pan through the images on the portfolio page (sorry i have used this template on a intranet site and you are unable to access it) it sends IE8 users into compatibility mode…but no worries…they will just have to deal with it – so the boss says…so no worries!

Thanks, Keith P.S. Love the design – Great Job!

Good Day, I’m facing a problem in the “Featured Posts” field at home page. I have created some posts but it is showing only the first one. Can you help me? Thanks

wiseguys

Hi,

I think you have purchased the wordpress version of this template, so please post your question in the comments area of the wordpress theme here as it is a different support team: http://themeforest.net/item/wise-guys-responsive-multipurpose-wordpress/4114230

Thanks, Greg

Hi Wiseguy, I’m really liking the template. I’m having some (I think) simple issues with text flushing over at the bottom of the page in the footer. I think it is just a simple code issue, but cannot solve it.

I basically want the contact details at bottom to have a phone icon and number, but when I add a

    then
  • item below it does not display correctly on IPAD or IPhone? Text is running together.

    Need your guidance ASAP thanks… great template by the way!

    Badshamrock

wiseguys

Hi,

Can you send me an email via our profile page please with link to your site and I’ll have a look.

Thanks, Greg

norskuli Purchased

Hi, great looking theme, I have one problem.. I have done nothing to the theme, just open the index.html in browser and it works great in IE and FireFox BUt in Crome I get this error: can not access local image?? whats going on?

- Noora

wiseguys

Hi Noora,

That is due to the blur effect for the header, chrome stops some canvas manipulation locally, but it will work online so just use FF to test locally.

Thanks, Greg

Default-user
norskuli Purchased

ok, thanks! works! :)

Pico-San Purchased

Hi,

Sorry for the late reaction but what i mean is. If i look at the website on my iphone i dont see the website as it looks in the browser (on my iphone everything is placed under each other).

And an other question. How can i implementate youtube videos. When i place the embedded code from a video it does not show it on the page (in the browser).

Regards and Thanks!

wiseguys

Hi,

Sorry for the late reply.

The template includes a static version, as in not responsive so the site will look the same in all browsers, it is included in the download package.

Send me an email via our profile page and I’ll have a look at you youtube issue.

Thanks, Greg

Pico-San
Pico-San Purchased

I have send an email. Thanks!

wiseguys

Replied ;-)

Thanks, Greg

OceanSouL Purchased

Hey Wise Guys, first I want to say that you did a great job with this template!

I have the same problem (like here: http://themeforest.net/item/wise-guys-responsive-multipurpose-html5-template/discussion/3463457?page=5#comment_3327094) with the verification code and it always says I typed it wrong (which I obviously didn’t ^^) .

Also, when I changed the email address in the footer it automatically jumps into the next line. E-Mail address features a “minus”. So it looks like this: xyz@whatever- company.de

Any idea how I can fix this? Thanks in advance guys.

wiseguys

Hi,

One buyer had the same issue with the contact form, but I couldn’t see any problem with the site itself, at the time I told him to contact his hosting provider to see if it was an issue with files permission on the server and he never got back to me since, so contact your hosting provider also and they might sort the issue out.

hyphens in email addresses force break lines, so use a non breaking hyphen like this http://pastebin.com/frEUrQ5S

Thanks, Greg

Default-user
OceanSouL Purchased

Hey again, thanks for your reply! :) Hyphen thing works fine now.

I have another question. Is it possible to add (pricing/comparisons) tables within /inside the accordion function? I tried to do so, but failed miserably. ;/

TIA once again.

Best regards, Bastian.

wiseguys

Hi,

Yes this looks tricky out of the box, the reason being both accordion and tables are lists of items, and so the css of the accordion will interfere with the one of the tables. But send me an email via our profile page with a link to your current attempt and I’ll see what I can do.

Thanks, Greg

Page builder templates are not deleting – I can’t get rid of the sample templates. Please advise. Have latest v. of WP theme.

wiseguys

Hi,

This is the comments section for the html template, please post yuour question in the comments section of the wordpress theme as it is a different support team: http://themeforest.net/item/wise-guys-responsive-multipurpose-wordpress/discussion/4114230

Thanks, Greg

Hello, I have a problem with Twitter … LATEST TWEETS in Chrome do not work … Thanks

wiseguys

Hi,

Seems to work fine here, sometimes twitter can be down for a little while and it starts to work again, but it’s quite rare. If your problem persists, feel free to send me an email via our profile page and I’ll have a look.

Thanks, Greg

alexseoagencias

It seems to work perfectly … Thank you so much for the reply

“Hello, I have a problem with Twitter … LATEST TWEETS in Chrome do not work … Thanks” Sorry for the inconvenience, everything works to perfection … :)

by
by
by
by
by
by