228 comments found

The newest Wordpress update seemed to remove the excerpt field from the edit post page. Anyone have thoughts on this?

Hey Chris just launched my second site using this theme: http://guarinodental.com/

Thanks for the always fast response to my questions and I look forward to using this again and again as it is perfect for the needs of my lower budgeted projects…

Cheers!

-rob

contempoinc

Looks great, thanks again for your purchases!

Hello. I really love this theme, however it does not seem to load my latest tweets. http://www.skylarkingworld.com.

contempoinc

Looks like they’re loading now, guessing you got it sorted.

Default-user

Actually, now they are not loading at all.

contempoinc

It depends on Twitters API so its a possibility they’re experiencing some issues.

The alternate home doesn’t work on the demo.

Can someone tell me where to add the code if I want to add a Facebook Icon to the left of the search box when the Navigation bar is in the middle of the theme?

thanks!

contempoinc

In industry > admin > theme_functions.php > line 279

Default-user

Thanks for the quick response.. any chance of getting a sniplet of the code that I will be adding the code before? I can’t tell how to figure out what line 279 is :) haha

contempoinc

You would need to add something like this


<a href="URL"><img class="left" src="<?php bloginfo('template_directory') ?>images/path-t-your-facebook-icon.png" /></a>

manfrone Purchased

Great Theme!

I’ve tried several times to get a featured gallery. I’ve appended the relative category and write the correct image address but the pictures don’t work.

I’ve tried to reinstall wp, this is the default theme with two posts as featured gallery.

Site: http://is-land.web44.net Image url : http://is-land.web44.net/wp-content/uploads/2011/04/IMG_8972.jpg

Thanks a lot. Andrea

contempoinc

Thanks for your purchase, have you checked all the items in the FAQ ? It looks like your img_resize folder isn’t set to 777, as its not allowing timthumb to write the new file.

manfrone Purchased

thanks for very fast answer, the img_folder is set to 777 and it’s full of resized images. I’ ve read the faq.

What do you suggest?

thanks again

Andrea

contempoinc

It could be an issue with the way your URL is built, I’ve seen timthumb choke on things like that. Might not be liking the http://is-land.web44.net, I’d suggest testing with a different domain.

tiler65 Purchased

I am getting an error that my page needs a new Google Maps API key, I have found where to get a new key but where do I load it into the dashboard/panels?

thanks

contempoinc

WP Industry Options > Homepage > Google Maps API Key (at the bottom)

tiler65 Purchased

I cannot load the 8-in-1 theme as I am getting an error that a style sheet is missing.

contempoinc

Make sure you’re only uploading the industry folder and not the entire main zip you downloaded from ThemeForest.

Hi … I haven’t changed anything recently, but suddenly the contact form doesn’t seem to be working on a site I did using Industry.

I am still running WordPress 3.0.4., should I update to 3.2.1?

If I view the page in IE – it seems all pages show javascript errors.

Webpage error details

User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8 .0; Windows NT 6 .0; Trident/4.0; SLCC1 ; .NET CLR 2 .0.50727; Media Center PC 5 .0; InfoPath.2; .NET CLR 3 .5.30729; .NET CLR 3 .0.30729; .NET4.0C; Zune 4.7) Timestamp: Mon, 12 Sep 2011 20:42:57 UTC

Message: Unterminated string constant Line: 63 Char: 147 Code: 0 URI : http://www.atlantisshilohshepherds.com/contact-atlantis-shiloh-shepherds/

Message: Syntax error Line: 89 Char: 11 Code: 0 URI : http://www.atlantisshilohshepherds.com/contact-atlantis-shiloh-shepherds/

I’m most concerned, however, about the contact form. Has anyone else had this problem or know how to fix it?

Thanks! Heather

contempoinc

Your success message contains line breaks or returns try removing those and you’ll be good to go.

Hi there,

I downloaded your theme when it was the free download for the month on themeforest an am using it here: www.cherylsot.co.za

I’m just not sure how to set my posts to go onto a blog page? I’ve set up a page called articles that I would like them to go to, how would I set them to automatically go there, or for that page to be my Blog page? If I change the setting in settings, reading, and set the static page to articles it still doesn’t work?

Thanks! Dale

contempoinc

You’ll need to use Appearance > Menus to build out your navigation and link to your main blog category and you’ll be good to go. Make sure your Settings > Reading > Front Page > is set to Latest Posts.

Hi, I got this theme for free from themeforest a couple of months ago. Now I wanted to try it. My problem is: the slider doesn´t show any images. industry > img_resize > cache folder is set to 777. When I save a new article and add an image. The image gets resized and i can see it on the homepage in the preview, but the slider doesn´t show anything. I just see a white field and the arrows for navigating the slider.

contempoinc

Could you post a link to an example article and I’ll take a look real quick.

Default-user

Thank you very much for your help. One example is http://www.stadtklatsch.com/2011/08/24/samsung-smart-tv-das-erste-einschalten/

Another problem I got: I attached categories to the menu. This looks fine http://www.stadtklatsch.com/category/technik/produkttests/samsung_galaxy_s2/ This example looks broken http://www.stadtklatsch.com/category/technik/produkttests/samsung-smart-tv-d8090/

I can´t find out why. Even if there is only one article with just the text “test”, it looks broken.

Default-user

Concerning my problem with the broken design: When I open http://www.stadtklatsch.com/category/technik/fotografie/ the design s broken. Right of the image is a ”> . I think that is what causes the broken design. If you take a look at the code in line 146 you find

”>

I don´t know where to find the ”> in the root-files to remove it.

I downloaded Industry when it was free file of the month. Created pages I need and have multiple users to enter blog posts, but I can’t figure out how to get those posts to appear anywhere other than the widget area on the home page that shows recent posts. I’d like an actual “blog” page, but can figure out how to get the posts on there. Can you help?

contempoinc

You’ll need to make a menu via Appearance > Menus > Then add a link to your main blog category and you’ll be good to go.

http://codex.wordpress.org/Appearance_Menus_Screen

Not sure why my gallery picture won’t pop out when it is clicked on. Do I need to add a plugin or something?

Thank you very much again!

contempoinc

No plugin is needed, if your categories are setup correctly in WP Industry Options > Categories then you should be good to go.

How can I set the Home page as default, and Blog Style for other pages?

Thanks! Thanks! Thanks!

contempoinc

Make sure Admin > Settings > Reading > Front page displays > Latest Posts

Then you just build out your nav via Appearance > Menus > Add links to your blog categories

http://cmygraphics.com/cmy/?cat=47

Not sure why my gallery picture won’t pop out when it is clicked on. Do I need to add a plugin or something?

Thank you very much again!

Hello. The WP Industry theme stylesheets don’t seem to be working in Firefox. They are fine in Chrome and Safari:

http://www.skylarkingworld.com/
contempoinc

Might be a caching issue as its working fine for me?

Hi there I’m having trouble with the Featured slider for a while I only had one slide so I had the control panel option set to only display one post but I just added a second slide in the correct category and changed the option to show 2 posts but no matter what I do it will only show one of the posts.

Any Ideas?

contempoinc

Did you get this as the Free File of the Month awhile back?

Default-user

Yes I did get it as the free file of the month.

contempoinc

If you have your category setup correctly and the number selected there’s nothing else that would cause an issue if you have more than one post assigned.

Hi … is there a toggle/accordian shortcode available in this theme? I haven’t been able to find any documentation on it—I tried to find questions about it here before having to bother you by asking about it.

Thanks! Heather

contempoinc

Not currently.

Default-user

Thanks for the reply Chris … I know I would pay for such an “upgrade” if you ever saw fit to add the typical shortcodes.

Heather

by
by
by
by
by
by