799 comments found

Same html issue is messing up my due date :depressed: please harry..

Hi, as just written also in ticket #128, new pages are still loaded inheriting the height of the previous page, and not at the top, even in the new version of the theme (Wordpress 3.9 installed).

Waiting for your response. Thanks, Alberto

brandexponents

Hi Alberto,

The latest version 1.7 was totally focused to make the theme compatible with Wordpress 3.9. That was very vital and so we did not do any other bug fixes. I am very sorry for that. We will address this in the next update

Responded to your ticket as well.

Thanks, Swami

Hey Swami,

Is there way to have the social media icons in the top header, rather than the footer?

brandexponents

Hi,

I am sorry, but to show the social media icons in the top header is not possible without customisation.

Thanks, Swami

Default-user

How much would it cost to have that feature implemented?

brandexponents

Hi,

Am sorry, we do not offer customisation services. But you can hire someone from Envato studio and it should not cost you more than $30.

Thanks, Swami

Hi, is this theme compatible with WPML? I’m using Wynn with the top header layout. I’ve added the standard drop-down language selector in the header but it doesn’t work properly ( maybe there is conflict with something? ).

Thank you for your time.

brandexponents

Hi,

Yes the theme is compatible with WPML and we have given option in build for getting the language selector. You just have to install the plugin and the language selector will be in place. If you can email your site URL, wordpress admin ID and password to swami@brandexponents.com, I can look into what has gone wrong.

Thanks, Swami

Default-user

Thank you Swami, I sent you an email.

Default-user

Hi, I resolved the problem using the custom switcher from wynn. Thank you

Have submitted ticket #158 to support nearly two days ago and I am still awaiting a reply.

I am having issues with widget titles and also ajax functions on a custom post type (Easy Digital Downloads plugin) The Easy Digital Downloads are essentially standard blog posts but the title in each product is not loading the single posts from archive with ajax. The page just reloads and this is not good as I need ajax throughout my site. I am on a tight development schedule and I cannot afford to wait for support for two days at a time. Please help or I may have to request a refund and find an alternative theme as this one is not functioning as expected and that would be a shame as I do really like it.

brandexponents

Hi,

We have not advertised compatibility with Easy Digital Downloads plugin. Our theme is compatible with only Woo Commerce and even with it as you could have seen from the demo, its pages are not loaded via ajax as its javascript is not suitable for all ajax loading. Even other all ajax themes, like Bridge exclude woo commerce from ajax loading. Sorry I cannot offer a refund as what you want was never advertised in the first place and the ajax functionality on third party plugins is simply not feasible, unless the plugin offers a way to achieve it.

Thanks, Swami

Default-user

Hello, I understand. However, I am still awaiting a response to the open ticket. I replied to you over two days ago. Please could you take a look at the ticket again, Thanks

Default-user

Hello again, As requested I have sent you credentials for my dev site. Please could you check my ticket, I am awaiting your reply. I also would appreciate a fix to add the post format options meta boxes to my custom post type. Thank you

Hi Swami

Is there a way to remove the boxes that are around the Testimonials?

Also when I choose the Slide Animation style, they will not slide and continue to fade?

Thank you in advance for your help

Default-user

I think this is because of the space reserved for the author image but as I am not using these can they be removed?

brandexponents

Yes the space is because you do not have the image, please add this css code, in addition to the old code, in the custom css box and you will get rid of the space.

img.be-testi-author-img {
    display: none;
}

.cbp-qtrotator{
    margin-top:0;
}
Default-user

that seems to work thank you

Hi. I am looking forward for the next update. You announced that there will be an option to edit the html of every page created with pagebuilder.

Will it go in the next update? Need it so much. Thank you!

brandexponents

Hi,

We already have a Page Builder module to add HTML content, but it has been slightly buggy since the Wordpress 3.9 upgrade. We are trying to fix that and will push it in the next update.

Thanks, Swami

Default-user

Great! Thank you

https://www.youtube.com/watch?v=smZL925agiM

my issue, cant seem to figure it out… your help is needed..

brandexponents

Hi,

Replied to you in the Support forum.

Thanks, Swami

rup Purchased

Hi there seems to be an ajax bug. When you have a revolution slider on a page. lets say “home”. – if you ARE on that page and reload it by clicking a menu item (or the logo) the revolutions slider won’t be loaded again!

Please fix!

brandexponents

Hi,

Yes we are aware of this bug, and we had contacted Slider Revolution team regarding their APIs, only in vain though. However, we have figured out a solution and we will push with the next update.

Thanks, Swami

Pinhe Purchased

Hi, do you have any estimation of when are you going to release the update fixing the bug of the scroll in the portfolio content in mac navigators? Thanks

brandexponents

Hi,

We have scheduled an update on Wednesday next week(14th May). We will include this fix in that update.

Appreciate your patience.

Thanks, Swami

Hi Swami,

I am trying to remove the “related portfolio projects” area, and read the following answer to a previous ticket:

“Is it possible to remove the related projects at the bottom of the page as seen on this page? http://www.brandexponents.com/wynn/portfolio/ny-billboard/

brandexponents AUTHOR 3 months ago Currently not, but guess an option would be useful will note it down for the next update on Friday. Meanwhile you can simply comment out the function, in single-portfolio.php to hide it temporarily. If you don’t know how to do it, please give me access and I will do the needful

-Swami”

But I can’t seem to find any function to comment out in single-portfolio.php, it looks to me like it is something to do with single-normal.php but I can’t seem to find the way to remove those related portfolio items.

Thank you very much in advance,

Debbie

brandexponents

Hi Debbie,

I think removing it should be possible. It would be easier for me to do it for you. Can you please share with me your website URL, WP admin id and password? You can mail these details to swami@brandexponents.com or open a ticket in https://brandexponents.freshdesk.com.

I will do the required code change for you.

Thanks, Swami.

Default-user

Just sent them to you via email :) thank you very much

brandexponents

Hey Debbie,

Firstly, I must congratulate you for the awesome work with your website using Wynn. Kudos!! It looks fabulous with your portfolio and your choice of typography and images is also amazing. It feels great when my theme is used in the creation of a cleanly designed website. I would like to showcase your website in the themes item description page with your kind permission, once you are done setting up the site. :-)

By the way, I have the made the code changes to remove the Related Portfolio items from the Single Portfolio Pages. FYI, i commented out the code from line number 29 – 33 in single-normal.php.

Thanks, Swami.

Hi Swami

I have built a single page website that is working well, however I cannot figure out how to make the the top menu links make the page slide to to the relevant section when they are clicked? could you help at all?

Default-user

do I need a page scroll to ID plug in?

Default-user

Sorry I have resolved this now

is it possible to add toggle style menu in bage builder? That will be very helpfulll for one page style to add some content without have a very long page.

brandexponents

Hi,

I am sorry we do not have this option yet, but will definitely consider in our future updates.

Thanks, Swami

Default-user

great !

i have the same problem for html block in page builder too

brandexponents

The HTML block is been buggy since the Wordpress update. We are currently fixing it and will be pushing an update soon that is done. Appreciate your patience!

Thanks, Swami

Default-user

ok, we wait for new update, have you an idea about release date?

Hi,

I have some problems with my template in portfolio section. I’ve followed all the steps of videotutorial http://brandexponents.freshdesk.com/support/solutions/articles/1000018610-how-to-set-up-boxed-full-width-portfolio-s and I can’t see filters and my images…it’s very weird. I think that “page builder” doesn’t work…. :(

Thanks in advance! Best Alba

brandexponents

Hi Alba,

Please ensure you have Enabled the Page Builder in the Options Panel. You have to navigate to the below path to check the Enable Page Builder on.
Appearances -> Wynn Options -> General

If you have done this, and yet your filters and images do not show up, please share with me your website url, wp admin id and password. I will look into the issue.

Thanks, Swami

Default-user

Thank you, Swami! You are right, now it’s working perfectly :)

Best regards,

Alba.

and i have the same problem with tabs when click on the title, the screen up.

brandexponents

Hi,

We are fixing the Navigation position bug along with the HTML shortcode block in our next update scheduled early next week.

However, regarding the bug with the tabs, i am not very clear on what it is. Can you elaborate it please?

Thanks, Swami

Default-user

i configure some tabs with title and text, when i click on a tab title the screen scroll up like if you use the middle mouse roll up, perhaps its the navigation position bug too.

Default-user

precision : i use it in the one page template with scroll menu

Hi,

Thank you for a great theme! I wonder how to create a text-field over the full screen gallery slider, is it possible or do you have another solution?

Thank you!

brandexponents

Hi,

The white space is not the bottom margin or padding. It the minimum height of the body of the site which is as per the browser’s height. So you will see this space in larger monitors because of the lesser content currently. Solution is – you add more content to the page or increase the size of the red banner that you are currently having then you will not get that extra space. I hope this helps :-).

Thanks, Swami

Default-user

Thanks for the answer! The problem is that in smaller screens you have to scroll down to the footer if I increase the content or image. Is it possible to at least fill the area to the same red color as in the content? As a background-color only set for the start page? I have tried the revolution slider as well but can’t make it work the way I would like it to…

brandexponents

Yes, you can set the BG color of the body in the Options Panel. Navigate to

 Appearances -> Wynn Options -> Background 

and apply color to the ‘Body’ in there. But this will be applied to all your pages, and not just the Start Page.

Hope this helps.

Thanks, Swami

Hi Swami,

I´m having problems customizing youtube videos. I´m trying to use the HTML block in the page-builder to insert an iframe but nothing shows. I´m doing it this way because I want to customize the video, changing the default options. I have read that maybe this block isn´t working well? Please let me know cause this is super important for us.

Regards,

Webo

brandexponents

Hi Webo,

The HTML block is currently buggy after the Wordpress update. We are planning to fix and will update the fix in the next update. Appreciate your patience.

Thanks, Swami

teoh89 Purchased

Hi,

Tried emailing you but no reply.

Thanks for getting my page builder to work but then again when I try to save sometimes it wouldn’t let me save. May I know why is that so?

Example: http://imgur.com/5CRC0iy

Hope I can get a reply soon.

brandexponents

Hi,

I logged into your wp-admin panel with the credentials you shared earlier. I found that the ‘Disable Page Builder’ was checked in this particular page (‘Location’). I assume that is why any of you changes in the page builder were not working. I set up another page similar to this called Location Test, using the page builder and it works fine – http://myburgerlab.com/location-test/.

Please check this and let me know if you still face any issues.

Thanks, Swami

I have been awaiting a response to my ticket #158 for nearly two days now. I would appreciate it if you take a look at it, as the delay is preventing me from going forward with my project at the moment. Thanks

by
by
by
by
by
by