119 comments found

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years

How do I arrange portfolio display order?

Default-user

If I use the content builder to display the portfolio, it has a different arrangement / order. If I use the shortcode, it also has a different arrangement. How do I manage this? I want the thumbnails to display in a particular order all the time. Thanks.

http://www.thecreativeshop.co.nz/phoenix/
  • Bought between 100 and 499 items
  • Greece
  • Has been a member for 3-4 years
yprat Purchased

Hi i want to remove the shortcode [video] from the theme because i use different plugin for video player and uses the same shortcode and as a result causes conflict. Is it possible?

ThemeGoods

Open /lib/shortcode.lib.php remove line 1294 to 1324

yprat
yprat Purchased

i found it thnx

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years
ellos Purchased

Hi peerapong, 2 quick questions
1. I created the page with blog template and use it as a site blog. When I create the post, the url look normal in wp-admin, but when I go to the post page it looks like this:
http://robocv.ru/investors/#.UrICN_RDtws
What is the thing in the end of url – #.UrICN_RDtws
Is there a way to get rid of it?

2. I created the page with blog template and use it as a site blog. Is there any way for only sppecific blog categories to appear on that page?



Thank you.

ThemeGoods

1. Could you send your Wordpress account and FTP detail please. I will have a look.

2. Sorry it doesn’t support that. However you can add category to menu items using Appearance > Menus so it link to category page automatically.

ellos
ellos Purchased

Client seems to be ok with that, I value your time and great support that I received in the past. I’m not gonna bug you with that. I will let you know later if he changes his mind.

ThemeGoods

OK great :)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
  • Netherlands

Hi Peerapong,

I have a question about the contact form. When I receive an email from the contact page all the spaces are left out.

IS there a fix for this?

Thanks.

ThemeGoods

Could you send your Wordpress account and FTP detail please. I will have a look.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

is it possible to add new social media icons such as instragram, linked in, and what ever is the laver of the month?

ThemeGoods

Thank you for interesting.

Could you describe in detail what do you mean “the laver of the month” please?

Default-user

i ment flavor of the month (a bad joke) i wanted to see if we could add in new social media icons (and links) into the front of the site. I want to add in instragram, linked in, and google plus

ThemeGoods

Oh yes sure you can add them using Theme admin panel.

Default-user

i don’t know how to add them using the theme admin panel. I don’t see anything that allows me to to add in a pint rest icon

ThemeGoods

Please login with your purchased account

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hi,

I have noticed that in safari the logo disappears but scrolling down in the browser. Can you let me know if this is a setting or bug?

Here is what I am seeing: http://screencast.com/t/kb1mqE68x

ThemeGoods

Provide URL of page which has issue please.

Default-user

heroicwebsites.com/pll To view: admin/admin . As you will see on Safari the logo disappears, but on Chrome/Firefox it is fine

ThemeGoods

Sorry I can’t access your site. It’s blank page. Is it down?

Default-user
http://heroicwebsites.com/pll/ Remember that you have to put in a password. That is login: admin password: admin
ThemeGoods

I checked your site on Safari and Chrome. Logo works fine fine. May be try to clear your browser cache.

Default-user

Thanks! Caching strikes again….

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi Peerapong,

How do I make the menu stay on top of the page? When I load the page the menu sits on the slider and I have to scroll down for the menu to stay on top? When I remove one link it works fine. Does it have a link limit ? Cheers

http://www.phoenixdistribution.co.nz/
Default-user

sorry figured it out already. thanks!

ThemeGoods

OK great! :)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years
Sonny86 Purchased

Hi there

Just gettin going with this theme, having problems with inserting revolution slider. made a test slider as i would normally do, enable revolution slider to top of home page, select the alias in drop down, and i get :

“Revolution Slider Error: Slider with alias home not found.

Maybe you mean: ‘home page test’”

in place of the slider. attempted with other slides, deleted plug in and re-installed. same issue. Please help

ThemeGoods

Hi,

How did you add slider? Did you use shortcode?

Default-user
Sonny86 Purchased

i uploaded the slider with two methods: Enable Revolution Slider at the top of this page YES Selected slider “home page test”

then i get error if i enter the short code for the slider into the body it does the same thing.

i managed to get it to work on the home page by using the options in ‘theme setting’ using the home page tab and selecting slider.

cannnot seem to get t to work on other pages?

Default-user
Sonny86 Purchased

i uploaded the slider with two methods: Enable Revolution Slider at the top of this page YES Selected slider “home page test”

then i get error if i enter the short code for the slider into the body it does the same thing.

i managed to get it to work on the home page by using the options in ‘theme setting’ using the home page tab and selecting slider.

cannnot seem to get t to work on other pages?

ThemeGoods

The error message mean you enter incorrect revslider shortcode or the slider you entered is not existed.

Default-user
Sonny86 Purchased

the slider does exist, that is why i can select it from the drop down menu? i copied and pasted the shortcode?

as i said when i use the theme settings and go into the “home Page tab” i am able to again select the slider and it works for the home page hence the slider exists.

i am not able to put the slider on any of the other pages using the enable slider button and selecting slider OR pasting the code.

i have other websites that i use the same method and have no problems.

please look a bit harder at this problem asap i need to move on with this website.

ThemeGoods

Could you send your Wordpress account and FTP detail please. I will have a look.

Default-user
Sonny86 Purchased

sure: www.sevenveilstudios.com/411customs/wp-admin [login removed]

Default-user
Sonny86 Purchased

do you have an email i can send these details to you in future?

ThemeGoods

Send it using my profile form mail please.

Default-user
Sonny86 Purchased

sent you a full mail on your profile form from jason@sevenveilstudios.com. . changed the details above.

Default-user
Sonny86 Purchased

have you received my email? had no reply?

ThemeGoods

I replied your email.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 5-6 years

Hi Peerapong,

Theme is working great! I have the problem of contact mails having no spaces. However, how can I update so that I retain current costumizations?

Thanks

ThemeGoods

Please login with your purchased account

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years
Sonny86 Purchased

Hi Peerapong

have you received my emails from last week regarding:

-gallery -mobile responsive navigation -colours (whole background etc) -contact page (2 numbers,email,footer)?

still struggling here with this gallery, when i build a fresh gallery, i add pics and choose columns etc all goes well and i view the gallery to see the result i want: http://sevenveilstudios.com/411customs/?gallery=gallery2 i then add the gallery to my page using content builder and i get this: http://sevenveilstudios.com/411customs/?page_id=92

i don’t get the colour hover slider and all the pics align themselves down the side of the page?

also i cannot add another phone number to contacts page and my email doesn’t show, i also want to add my contact details to the footer but can’t seem to do so.

the mobile menue doesn’t appear properly and i cannot scroll to go down, this comes as a major problem because i bought a responsive theme so that potential customers can view on their phone and view my contacts for potential business, but my contact page will not appear on a mobile screen?

also i havnt edited the theme code as you asked, is there no way of changing the general background of the theme ie dark site , grey, blacks?

please help as soon as you can

Jason

ThemeGoods

1, 2, 4 Sorry currently It doesn’t support that. I will consider to add it into the future if there are many requests from customers. Generally speaking, if it’s not in the demo then it’s not in the theme.

3. You can add contact detail to text widget and add it to Footer Sidebar using Appearance > Widgets.

Default-user
Sonny86 Purchased

1-gallery- why can i create a gallery that is viewed in the theme with the theme colour in the hover over, but the gallery cannot be inserted into the theme?

is this not labelled as a business theme? more than one number and email contact seem to be the norm? why not have it in there? i added the text footer-for contacts. please help with above?

i don’t understand why you would have a menu that cant be viewed on a cell phone on a ‘responsive ’ theme? its not really responsive then is it? i have seen request for this in the comment by many people, some people think it is a bug?

Default-user
Sonny86 Purchased

with the contact information – i am referring to the contact page not having my company email details and additional phone numbers…

Default-user
Sonny86 Purchased

hi Peerapong

can i take it from having no reply that we are leaving it there that the responsive business site doesn’t not support a responsive menu or sufficient contact information?

another issue- the home page is not responsive?

firstly the widget and headers font sizes are not consistant with my the rest of my site. the header font sizes on the home page are MUCH smaller than the rest of the pages.

also on a mobile or ipad the home page seems to display the side menu first then the text in the page is cutt off and not responsive.

please attend to these issues

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

So I just downloaded the theme and installed it but when I activate the theme it says:

Fatal error: Cannot redeclare class OAuthException in /home/deb79140/domains/nielsonderwater.nl/public_html/wp-content/themes/zelos/plugins/twitteroauth.php on line 15

After this i can’t even log in on my dashboard and i have to reset everything. How do I solve this?

ThemeGoods

Hi,

Open functions.php remove line 1083

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi, I have a pre-purchase question.

1. On the homepage you see the image ‘Our Works’ with these text as a layer. Can I place also images as a layer in stead of just text like in your demo version? I am not sure this is a slider or not. And if so, which slider is this?

2. Can I also put a Call to Action button in the slider?

3. Can I place any shortcode on a image background? Like on the homepage you have placed a video on a grey backgroud. Can this background also be an image with any of your shortcodes inside it? You see such a construction often in Parallax themes.

Thank you!

ThemeGoods

Hi,

1. Yes basically it’s slider with 1 slide so you can add images or text there.

2. Yes technically you can add any HTML there.

3. It’s slider area so you can add images, text or videos there.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

Hi, I purchased Zelos several months ago, and have been using it to build my website (using “content builder”). However, whenever I need to edit already existing text and click the edit button to get into the edit mode, there is no text showing, and upon update everything gets wiped out on my website. In other words – I have to keep rebuilding my entire page every time I need to make an update, which is frustrating at the least. What is the solution? Thank you.

ThemeGoods

Hi,

Sorry, I am not sure I understand you correctly, could you send me some screenshots with description please?

Default-user

I am sending a screen shot of Content Builder so you can see I have building blocks stacked in the content builder that are currently showing on my website (e.g. ingredients, about cassava, etc.) But when I want to edit text in either of these building blocks (and on any of my pages for that matter), I click on the edit icon (the pad with paper image), I get a blank window, like I have never entered any text there. In other words – the text that I already entered into the building block (and that is currently showing on my website) either doesn’t stick in the content builder, or is not showing, so it can’t be edited (see Tagline). And when I click “update” in the WP’s Edit Page mode, everything on the website gets wiped out – I assume it is because the content builder thinks all building blocks are empty – so I have to rebuild the entire website all over again. I have already done this 3 times, thinking that I did something wrong, but I can’t figure what I might be doing wrong. I use another of your templates (Sirens) for another website, which works just fine, so I know that when I try to edit text in that template in the content builder, I can just get into the edit mode and edit what I need, but on the Zelos template for some reasons the content keeps disappearing for me. Please let me know if you need further details.

ThemeGoods

So correct me if I am wrong. When you try to edit content builder module content and save. All the information you entered disappear?

Default-user

Basically yes. I have created the content in content builder and published my site. The content showed on my website. But when I tried to edit the content in the content builder, the saved content was not there – it was all blank. I have re-entered content into one of the building blocks and published the website again to see what happens: all content, except for the freshly entered one, was gone from the website. I have rebuilt the entire website and published again to get content back. But now I have to edit again, and I am running into the same issue as before – blank building blocks that should have content in them. I don’t want to republish now because it would again wipe everything from my site…

ThemeGoods

Could you send your Wordpress account and FTP detail please. I will have a look.

Default-user

To make sure I understand, you need my Wordpress login information? If so, how do I sent it to you without the information being public? Also, I am not sure what FTP details you need and where to find it… Thank you.

ThemeGoods

Send it using my profile form mail please.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

When can we get child-theme support? Currently when you try to make a child theme, php will not allow the parents files to load. It forces the child’s templates files to load without first loading the parents files.

Default-user

In the header.php file you are using the

get_template_directory_uri()

instead of

get_stylesheet_directory_uri()

and its concatenating a file path.

(Lines 149 – 189 in the header.php file)

Since my childs theme folder only contains a style.css file for styling, it does not need a file path being appended to it.

Any way you can update the files to support child-themes?

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 6-7 years

Under Recent Works on the home page it seems the latest work I submit is appearing last.

How can I sort Recent Works so the latest appear first?

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 0-1 years
agencexy Purchased

Im having issues translating the ’’services’’ section with the ’’wpml’’ plugin. The template I have is ZELO. When I translate it to another langage, both langages shows up on either one of the homepages. Can anyone help?

Thank Patrick

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years
Sonny86 Purchased

hi there.

i am not receiving emails from my contact form?

also the header sizes for side bar on my home page do not match the rest of the site? the headings are smaller and do not change with the heading sizes…

ThemeGoods

Hi,

1. Provide URL of your contact page please.

2. Sorry, I am not sure I understand you correctly, could you send me some screenshots with description please?

Default-user
Sonny86 Purchased

1. http://411customs.com/12-2/

2.http://411customs.com/- home page that has widget heading sizes that a small…

http://411customs.com/airbrushing/-- eg of another page where the widget heading sizes are correct.

the home page seems to set headings of widgets to a small fixed size.

sending login details to petaorus@gmail.com?

Default-user
Sonny86 Purchased

when i try myself to send a message using contact form, when i press send it loads and then scrambles the page?

ThemeGoods

1. Please also add “Name” field in Theme Setting > Contact.

2. I checked both of your pages and they are not found.

Default-user
Sonny86 Purchased

1. ok it works now with name in the field. thank you

2. home page link : http://411customs.com/ other page link : http://411customs.com/airbrushing/

ThemeGoods

2. I checked your site and I don’t understand what’s the issue? they work fine. Generally speaking, if it’s not in the demo then it’s not in the theme.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years
pstatus Purchased

2 issues..

1) i upgraded the theme and all the buttons don’t seem to work. (scroll up button) (mouse over gallery buttons) see: http://www.mysticalsoundsproduction.com/newsite

2) in gallery: http://mysticalsoundsproduction.com/newsite/?gallery=reference-letters

Where is the option for a description? i put a description in few of the items uploaded to gallery where does it show (thought it would be similar portfolio)

Thank you!

ThemeGoods

Hi,

1. Please check your theme files. They are broken or missing. You can test it by visiting http://mysticalsoundsproduction.com/newsite/wp-content/themes/zelos/images/arrow_up_24x24.png

It displays broken image.

2. Gallery display only its title in lightbox mode.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years
paiolo Purchased

Hi, when i open my Zelos website , the homepage is displayed in Italian (main language) , but when i click on wpml flag for translating the ’’homepage’’ in english or German, the homepage menu, footer and widgets are translated correctly, except the main central text which remains in Italian. My “homepage” is called home in wordpress and i noticed that when I click on the english flag, the corresponding link is not http://www.leonardohotel.it/home?lang=en but only http://www.leonardohotel.it/?lang=en ; same thing for German. The complete translation correct only appears when I click the item “home” in the main menu, where instead the link is correct: http://www.leonardohotel.it/home?lang=en. Why? How do I solve this problem? Can anyone help me? Thank you.

Best Regards. Fabio

by
by
by
by
by
by