403 comments found

Hello,

I promise that i have just 3 last questions and I will be ready to blog. =)

1. I would like to change the type of font of my Title post. I download one that I liked but I tried to change and it didnt work. Of course I’m doing the wrong thing.

2. I want change the title for the link widget. Instead Blogroll I wil like to be something else e.g. Usefull links

3. If you check my blog, sambadownunder.com. the writing part of my logo is good, but I would like to make the yellow sign bigger, getting closer to the sides. So I did make it bigger on photoshop, but when I insert trough the logo option the whole header increase. How do I stop that?

Thank you!

Karen

awesem

Hi Karen,

Pleasure to help, this is what we are here for. If you want to show your appreciation please give ZillaPress a positive rating.

In regards to your questions:

1) Please open styles.css, in line 254 you can change the headline font

2) If you go to links > link categories > edit you can change the name and slug of your blogroll

3)Please open styles.css, in line 112 (#header-inner) you have to change the padding value.

Hope this helps , good luck with your blog.

Regards

Ralph

Hi Ralph,

Of course! where do i rate? I really liked!

But about my question I still having troble with the font of my post title! ahhhh!

line 254 I found this: infiniteCarousel ul li div.hover .tit { font-family: “Myriad Pro”, Arial, Sans-serif; color: #cdcdcd; font-size: 14px; margin: 10px; display: block; text-shadow: 0 1px 1px rgba(0,0,0,0.4); }

It doesnt seem right.

And I download this font called journal, but what happen if someone doesnt have it in their computer? Do I need to upload the font file into the server?

when i change the font-family, do i have to change everything is there for journal?

I did my first post today! uhuuu! But I still want to change that font! =) make it nicer and maybe bigger…

Karen

awesem

Hi Karen,

I’ll send a reply to the email address on your site.

Ralph

One more thing that I just found and don’t know how to fix it.

My featured picture is not full size. As you can see, it is smaller than the text.

If I change the pic size and insert again would work? What size it should be?

Thanks again!

One more thing that I just found and don’t know how to fix it.

My featured picture is not full size. As you can see, it is smaller than the text.

If I change the pic size and insert again would work? What size it should be?

Thanks again!

Is it possible to edit the home page to remove the blog post? I would like to add a couple lines of text below the carousel that will be changed every now and then—but I don’t want a blog post.

awesem

Hi paketo,

Yes adding a couple of lines of text manually between the carousel and the blog posts is certainly possible.

Thanks

Ralph

awesm—and I can remove the blog post entirely from the home page? If so, this will not affect other pages, will it? I would like to customize only the home page to show the carousel and some text below it.

I am using another theme - WorkPlace - to do this, but it has a limit on the number of images that the carousel will show. That’s why I am looking at your theme.

Here is the current version of the website so you can see what I am trying to do on the home page.

awesem

Hi paketo,

Simply follow these steps:

1. Duplicate index.php

2. Rename it: template-homepage.php

3. Add this at the top:

<?php /* Template Name: Homepage */ ?>

4. Delete from line 4 ( <!-BEGIN #primary .hfeed-> ) to line 73 ( <!-END #primary .hfeed-> )

5. In wordpress, create a new page called Home for example and change the template to ‘Homepage’

6. Settings > Reading > Front page displays : A static page

7. Front page : ‘Home’

8. Done

Cheers

Ralph

Has anyone else encountered a problem with Viddler.com’s embedded video widget plugin causing the featured posts header to stop rotating?

There is definitely a conflict somewhere as de-activating the widget returns everything to normal.

I wondered if anyone had found a fix at all? I rarely embed videos from that site but today needed to. It is irritating that they insist on you using their custom widget.

awesem

Hi Jasonabreu,

Thanks for your message. We have never used the Viddler.com WP widget before so unfortunately I cannot provide any information on possible conflicts.

Saying this, I have just embedded a video using their legacy code and an iframe and both seemed to work fine with the slider.

Hope this was helpful

Thanks

Ralph

Default-user

Thanks for following up Ralph, I ended up with an overly complicated workaround. Your suggestion was very helpful and I will do that next time.

I am having a situation with photo plugin, when i add a certain photo galley plugins the slider stops working. Please advise?

awesem

Hi TheFashionistaChic,

Thanks for your purchase and sorry to hear that you are experiencing problems with the slider.

It would be great if you could give me a little more information such as what kind of photo plugin you are using and what the URL of your site is.

Please send an email to support@awesem.co.uk and we take it from there.

Regards

Ralph

I made the mistake of pushing the Wordpress 3.2.1 button and the site (your template) went dark on the backend….

Am I screwed or will the Zillapress template be updated anytime soon?

All of the typical menu items at the left of the Wordpress (Posts, Pages, all of the admin menus) have disappeared…

HELP !

Found the issue – it was not 3.2.1 but a plugin (isn’t it always the simple things in life…!).

Found the solution suggestion on a forum… close down one plugin at a time until the culprit is found. Then turn on all the others that DO work and wait for an update from the offending plugin.

Hope that helps others. Artistman

awesem

Hi Artistman,

that’s great that you managed to resolve the issue.

Please let us know if you experience any further problems with our ZillaPress theme.

Kind regards

Olaf

Hello again!

I’m having problems with comment. I friend wrote a comment and is not letting me approve. When a click approve the comment area becomes red and dont work. Do you know what is happening?

Besides, is there a way to insert the feature picture just on the custom tabbed widget? Sometimes I want a picture on my post bigger, but if i choose to feature it, first it will be cut and if i choose to insert in the post body, it wont show on the widget area.

Did you understand?

Thank you for your help!

Karen

Hello,

Im still waiting for an answer… How do I insert a bigger size picture in the post making it also the feature picture? If I insert as featured and in the post it will show me twice the same thing. If I insert just as featured it cuts the image. If I just insert in the post, it doent show in the widget area.

Please, help! =)

Karen

awesem

Hi Karen,

for completeness, here is the link to the discussion of the query in our Support Forum:

http://support.awesem.com/topic/problems-with-inserting-pitures

Kind regards

Olaf

Today, we launched our new Theme Support Forum. ThemeForest’s comment functionality has served us well in the past but the increased number of support requests and longer conversations will work much better within a forum environment.

Our BB Press forum is based on our Vendor WordPress theme so it should all look familiar. It is searchable and you can look at previous questions & answers which might provide the answer straightaway.

You simply need your Item Purchase Code from ThemeForest to gain access.

How to find your ThemeForest Purchase Code?

We look forward welcoming you in the Forum.

Kind regards

Olaf

P.S. ...of course you can continue to email us using the Email form on our ThemeForest profile page: http://themeforest.net/user/awesem

Hi can you tell me how I can use a feature photo but not have the photo duplicated in the post?

Thank in Advance

awesem

Hi TheFashionistaChic,

thanks for your query. It sounds like you added a featured image and also inserted the image into the post.

You need to set a featured image as explained here:

http://en.support.wordpress.com/featured-images/

Then you need to check if you have an image within the actual post content and that should be it.

Please let me know how you get on with this.

Thanks

Olaf

P.S. We’ve set up a new support forum at http://support.awesem.com

Is this theme ready for WP 3 .2 and higher?

awesem

Hi Optionwriter,

thanks for your query. Our ZillaPress theme is compatible with WordPress 3.2 and we’ve not had any reports about potential problems.

We still need to test ZillaPress with WordPress 3.3 which is currently in beta. If there are any problems with future versions we will of course ensure to rectify the compatibility problems.

Please let me know if you have any further questions. For more information you can also visit our Support Forum at http://support.awesem.com

Kind regards

Olaf

This is a problem that I have had for several months. I believe this is the 3rd time I am asking. I am following the instructions that you gave in adding a feature picture to place in the slider.

Here are the steps I am following

Set Feature Image. Follow the on-screen prompts to choose the image from your computer and upload it or choose it from one of the images already in your Media Library.

Once the image has successfully been uploaded, look underneath the sizing options, and click Use as featured image:

Don’t forget to click Update on your post/page to save your changes. Your featured image is now set! I then select “feature” from the Post tag

The feature picture is also being placed at the beginning of the post. It is a serious issue for me. i do not want the photo duplicated. Also when the photo added to the top of the post it is too large often cutting off the head. The last time I asked you said that I was pressing insert in post. I am not. I am selecting the feature post at the bottom right. Then selecting “feature as a post tag. It continues to add the picture to my post. More often than not I do not want a duplicate post.

Please take a look http://GirlsBestFriendandCoBlog.com

Even if you can tell me how to go back and take it out of the post I would be extremely happy.

Thank in advance

awesem

Hi TheFashionistaChic,

thanks for your query and apologies that we didn’t manage to solve the problem for you earlier.

By default, if the featured image is set, it will get displayed on the single post page.

If you do not want it at all then it then you can turn this featured off completely by setting the following option in the theme options under Post settings>

Auto-insert Post Thumb: Check this box to auto-insert the post thumbnails immediately before the post content.

If you want to have more control and do this on a post-by-post basis then you could consider using a “Custom field” for this:

http://codex.wordpress.org/Custom_Fields

This would require a small change to single.php where you simply add a condition around the featured image:

if(get_post_meta($post->ID, 'show-featured', true) == "show") { [...featured image code...] }

If you now create a new custom field called “show-featured” and set the values to “show” then this would show the featured image.

I hope this helps you achieve your requirements for your site.

Please let me know how you get on with this.

Kind regards

Olaf

P.S. We’ve also set up a support forum at http://support.awesem.com

For support queries, please use our new support forum at http://support.awesem.com/ which helps us to streamline our support and provide quicker responses.

The forum is searchable and you can view previous questions and answers to help solve your problem. We will also be building a FAQ and knowledge base over time to further help you find the answers you need.

If you want to leave a comment and feedback about ZillaPress then this is still the place of course :)

Cheers

Olaf

for support theme what should i do? post here or your blog?

awesem

Hi Ajoudanian,

for theme support please use our new Theme Support Forum at:

http://support.awesem.com

Kind regards

Olaf

I’ve installed this theme and have two questions….

How do I change the text color and hover color of the text in the upper header menu (where my pages like “Home”, “About”, “Archives”, “Contact” is located)

How do I change the font style of the Plain Text Logo on the header without just designing and inserting a custom logo?

My blog is: www.contractorkurt.com

Thanks!

awesem

Hi,

thanks for installing our ZillaPress theme and your two queries:

1. To change the secondary nav colour simply add the following line to your custom.css file:

#secondary-nav ul a { color: red!important; }

2. To change the plain text logo font simply adding something like this to custom.css:

#logo { font-family: "Times New Roman"!important; }

Please note that we have a new(ish) support forum at http://support.awesem.com through which you get faster answers.

Cheers

Olaf

I’ve installed this theme and have two questions….

How do I change the text color and hover color of the text in the upper header menu (where my pages like “Home”, “About”, “Archives”, “Contact” is located)

How do I change the font style of the Plain Text Logo on the header without just designing and inserting a custom logo?

My blog is: www.contractorkurt.com

Thanks!

awesem

Hi,

thanks for installing our ZillaPress theme and your two queries:

1. To change the secondary nav colour simply add the following line to your custom.css file:

secondary-nav ul a { color: red!important; }

2. To change the plain text logo font simply adding something like this to custom.css:

logo { font-family:”Times New Roman”, Times, serif!important; }

Please note that we have a new(ish) support forum at http://support.awesem.com through which you get faster answers.

Cheers

Olaf

awesem

...and now with the missing code:

1.)

#secondary-nav ul a { color: red!important; }

2.)

#logo { font-family: "Times New Roman"!important; }

Cheers

Olaf

awesem

...and now with the missing code:

1.)

#secondary-nav ul a { color: red!important; }

2.)

#logo { font-family: "Times New Roman"!important; }

Cheers

Olaf

by
by
by
by
by
by