184 comments found

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

I’ve sent you an email via the form on your profile…

David

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

OK, I’ve found a solution, I’ve edited the s3.php file so that when there is no video or featured image, it doesn’t create the div img-wrap.

It works fine for my need now.

David

Siiimple

Hey,

Thanks for letting me know. I will look into it.

Thanks

Justin

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

I’ve just discovered that the YouTube Videos I set as Featured Image So it appears on the top of the post doesn’t appear on Ipad and Iphone! The Vimeo well, but my site will display much more YouTube videos, the youtube videos I insert in the article with the embed code proposed by youtube display correctly on the tablet. I suspect the cause is that the old code that we have to insert doesn’t provide a fallback for such platforms “You can add a video link here. Be careful to use the correct url for the video. For YouTube find the embed value code. For Vimeo, copy and paste the value url. Example: http://www.youtube.com/v/2Qj8PhxSnhg&hl=en_US&fs=1" Do you have a solution, because I find this edit field very useful for the editors of my website but access on tablets is very important for our project.. Thanks in advance for your help, David

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

In the Contact Page template, what do I enter in the field that asks for “gmap”?

I can’t get a map to show up.

Thanks.

Charles

Siiimple

Hey

Enter the embed code of the map. If you need help, you can send me an email and I will have a look :)

Justin

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

I have my own video platform will this be able to handle a site dedicated to all videos??

Thanks

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years

Hello. I just tried to email you at themes.siiimple@gmail.com but I got a kick back. Do you have a new email address?

I just installed Zoho and as soon as I uploaded a logo the homepage content appears blank – http://synecticsworld.com/dev/. I only have the one Hello World post, but if I reset the theme options the Hello World post appears again. Is there a fix?

Siiimple

Hey

Try : siiimple.themes@gmail.com

Thanks

Justin

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

OK, I solved the Ipad problem with the videos, just replace the http://www.youtube.com/v/id of your video by http://www.youtube.com/embed/id of your video and they will play nicely on the tablet!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

Greetings!

“fabiancantieri says Purchased

Hi Justin, sorry to disturb you so many times,

I solve the last problem but in the meantime got another. Now, the theme is installed but when I modify anything in “Zoho Options” the home page goes crazy (looks like a bug) and cut what would be the posts. It looks like this – saxpax.com

The problem seems to be in “Zoho Options” because when I click “Reset Options” the posts looks normal again.

Thanks again, Fabian”

I have the same problem! Could you tell me if there’s a way to fix that?

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years

Just wanted to publicly thank Justin (the theme’s author) for his hard work and help in making the theme work for me.

Straight out the box, it was almost perfect and very well designed, but with his help we’ve managed to customise it to fit our brief precisely. Support has been great throughout.

I’ll have no hesitation in purchasing more themes from Siiimple.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hello,

I’m interested in purchasing your theme. It looks great and have all functions I need, but just want to make sure if this includes .MO and .PO files for localization since I would like to use it for a Japanese site. I appreciate if you can let me know.

Thank you, - Ko

Siiimple

Hey,

Thanks for your interest in Zoho. Unfortunately, the mo/po files, for this theme, are not in place. It hasn’t been requested often, so I haven’t provided it. Sorry :( In near future update, I will work on providing it.

Thanks and my apologies.

Justin

Default-user

Thank you very much for your replay. Wishing they will be added in the future.

Cheers, - Ko

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
bcay Purchased

Hi Justin,

Thank you very much for your hard work to create this beautiful theme. I have the same issue as Firstlinehero and Fabian:

“Now, the theme is installed but when I modify anything in “Zoho Options” the home page goes crazy (looks like a bug) and cut what would be the posts. It looks like this – saxpax.com The problem seems to be in “Zoho Options” because when I click “Reset Options” the posts looks normal again.”

Thanks, Bcay

Siiimple

Hey,

Sent email. Make sure to have the category selected in the post options.

Will have a closer look to make sure :)

Thanks

Justin

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi Justin Sent you a message on 21/5 but haven’t heard back. The page link you put in for posts works fine when you hover over the post pic, and click through that way. But if you click on the post title under the picture, it takes you to the dummy post. www.flashfilms.tv The website is complete, but we can’t launch it while this is outstanding. Also, you said you’d remove the filter from the landing page. Thanks Kate

Siiimple

Hi Kate,

Feel free to try sending me another email. Sometimes emails get accidentally overlooked.

Thanks

Justin

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years

Hi Justin – just a quick note to see if you got the last couple of mails I sent across re. the custom page template.

Thanks again for all your help.

Siiimple

Hey,

Can you resend your message? I must have missed it.

Thanks

Justin

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years

Just sent again :-)

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years

And again…

Is there a better email address than siiimple.themes@gmail.com to contact you? Getting delivery receipts this end, so should be fine.

Thanks!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi Justin,

1. Always when I put any link to embed from YT in the video part of the post it doesn’t work. It only works if I put the text-link in the post itself (and it doesn’t look so good). Do you know why it isn’t working? 2. It seems that after putting a few images (not so heavy), the site is way slow. I’m afraid with time and more posts it will be even worst. Do you know a way to improve this matter?

Thanks!

Fabian

Siiimple

Hey,

It’s hard to say. I wouldn’t imagine why it would be slow because of the images. Can you send me a link and I will have a look :)

Thanks

Justin

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Oh, maybe it’s another thing besides the images and I just don’t know.

Here is the link – saxpax.com

Can you also help me with the video thing? Thanks!!

Fabian

Siiimple

Will have a look today :)

Thanks

Justin

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 3-4 years

Does anyone know how to change the font for this theme. Should be simple…why can’t i find? Thanks in advance.

Siiimple

Hey

Send a link to your site and I will help out. You change the font in the stylesheet.

Thanks

Justin

Default-user

Hey Siimple. Here is a link… www.illinoislandcompany.com

Thanks a ton

Siiimple

Hey

You can look for this in style.css:

body,h1,h2,h3,h4,h5,h6

And change the font there. Currently it is Droid Sans.

Hope that helps a bit.

Thanks

Justin

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hi, I just installed a new version of zoho and I am getting a malware warning. My dev says he saw a similar warning in one of your demo version. I am attaching an image here. Do you know anything about this. Please let me know ASAP . Thanks.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hi, I just installed a new version of zoho and I am getting a malware warning. My dev says he saw a similar warning in one of your demo version. I am attaching an image here. Do you know anything about this. Please let me know ASAP . Thanks.

Siiimple

Hey,

I’m not getting that warning, and if you have it’s likely related to timthumb image script. Send me an email and I will help out.

Thanks

Justin

by
by
by
by
by
by