631 posts
  • Featured Author
  • Bundle Boss
  • Author Level 5
  • Featured Item
+3 more
Basspartout
says

since a few weeks the player on my item pages has shifted and looks ugly. I couldnt figure out why yet….anybody else have that problem?
Image and video hosting by TinyPic

btw:using Firefox 9.0.1

439 posts
  • 6 Years of Membership
  • Affiliate Level 1
  • Author Level 4
  • Blog Interview
+12 more
NikiN
Envato team
says

I’m using Firefox and my player is not ugly like yours :D

388 posts
  • Author Level 3
  • Exclusive Author
  • Freebie
  • Poland
+3 more
DamianN
says

My player is like miss Polonia :D I’m using Opera 11, no problems here

301 posts
  • 4 Years of Membership
  • Affiliate Level 2
  • Author Level 3
  • Collector Level 2
+1 more
Reachground
says

Firefox 10.0.2 on PC here. Does not look like that :)

Mipla-Production
Mipla-Production Recent Posts Threads Started
427 posts
  • Freebie
  • Exclusive Author
  • Author Level 4
  • Collector Level 2
+3 more
Mipla-Production
says

Firefox 9.0.1 but no problems here. :)

79 posts
  • 8 Years of Membership
  • Affiliate Level 2
  • Author Level 3
  • Exclusive Author
+2 more
NenadSimic
says

Who knows. I just noticed if I make something bold in my song description and don’t put the slash at the end , the number of purchases and comments become all big and fat :).

392 posts
  • Affiliate Level 2
  • Author Level 7
  • Collector Level 1
  • Elite Author
+7 more
Yuar
says

Very strange. My player looks fine also. Using Google Chrome on one Mac and Safari on another Mac :)

79 posts
  • 8 Years of Membership
  • Affiliate Level 2
  • Author Level 3
  • Exclusive Author
+2 more
NenadSimic
says

haha. what the hell :D . I just put one <st ron g>. unintended fat letters.

301 posts
  • 4 Years of Membership
  • Affiliate Level 2
  • Author Level 3
  • Collector Level 2
+1 more
Reachground
says

Perhaps check your version of Flash?

2527 posts
  • 6 Years of Membership
  • Affiliate Level 2
  • Author Level 7
  • Beta Tester
+14 more
urbazon
says

CSS on the sites is acting weird lately (maybe since the Ruby upgrade?)

I’ve noticed that when you make a portfolio search, search results layout is off (when page is zoomed in Firefox 10(.0.2) )

Anybody else noticed this?

@NenadSimic – yeah, it’s all bold when you enter the strong tag :D haha :)

by
by
by
by
by
by