1744 posts Building the Web.
  • Top Monthly Author
  • Trendsetter
  • Weekly Top Seller
  • Beta Tester
+10 more
ZoomIt
says
Hello!
I have some problems with the xml editor I developed for the 3D wall.
Here it is – http://ioncoverpage.acynosure.com/icool/cms.html (user:admin ,pass:admin)
The settings field should be populated by a phpscript ->
<?php $xml = simplexml_load_file("menu.xml");

foreach($xml?>settings->attributes() as $child)
  {
  echo $child . "nextSetting";
  }
?>
The problem is that the PHP scrips do not get loaded at all (the onComplete event never fires)
Even locally the first field is populated by the text from the php file

Can anyone please point me to whats going on ? The client swears he has PHP5
Thank you

EDIT : PHP does not seem to run on his server, here is the file that CrackerJack put as a test on another thread http://ioncoverpage.acynosure.com/icool/info.php

189 posts
  • 8 Years of Membership
  • Affiliate Level 1
  • Australia
  • Author Level 5
+3 more
mbudm
says
Can anyone please point me to whats going on ? The client swears he has PHP5
EDIT : PHP does not seem to run on his server, here is the file that CrackerJack put as a test on another thread http://ioncoverpage.acynosure.com/icool/info.php

The client can swear as much as he/she likes, if phpinfo() doesn’t work then php is not available on that server – the client has to talk to their host.

3256 posts
  • Affiliate Level 4
  • Author Level 9
  • Collector Level 2
  • Top Monthly Author
+11 more
we-artisans
says

Check these,

http://ioncoverpage.acynosure.com/icool/readSettings.php http://ioncoverpage.acynosure.com/icool/readSettingsNames.php

You have server internal errors, so the scripts aren’t running. That’s why.

Why I know this? Because your application isn’t handling the IOErrorEvent and so the debug player interrupted the execution of the application to show me the detail of the errors, from where I took the scripts URLs.

Check this discussion: http://activeden.net/forums/thread/for-the-as3-developers/22968

We were talking about this yesterday.

Parker

4335 posts
  • 8 Years of Membership
  • Affiliate Level 1
  • Author Level 3
  • Beta Tester
+11 more
Reaper-Media
says

Yeah get your client to talk to Teiresias host, there is something wrong with the configuration.

8586 posts Community Moderator
  • United Kingdom
  • 8 Years of Membership
  • Moderator
  • Winner
+10 more
MSFX
Moderator
says
Why I know this? Because your application isn’t handling the IOErrorEvent and so the debug player interrupted the execution of the application to show me the detail of the errors, from where I took the scripts URLs.

smooooooooooooooooooooooth :P

1744 posts Building the Web.
  • Top Monthly Author
  • Trendsetter
  • Weekly Top Seller
  • Beta Tester
+10 more
ZoomIt
says

thanks for the tips
I am installing the debug player right now
I have another client who’s phpinfo() seems to work and yet does the same problem
I’ll publish some pictures later

by
by
by
by
by
by