Discussion on Argo | OnePage Bootstrap Metro UI Joomla template

jlvextension

jlvextension supports this item

Supported

This author's response time can be up to 1 business day.

68 comments found.

Trying to restore a backup of our website I get this Akeeba error:

ERROR at the line 150

ErrNo #0

SQL=CREATE OR REPLACE ALGORITHM=UNDEFINED  VIEW `hazt_jf_languages` AS select `l`.`lang_id` AS `lang_id`,`l`.`lang_code` AS `lang_code`,`l`.`title` AS `title`,`l`.`title_native` AS `title_native`,`l`.`sef` AS `sef`,`l`.`description` AS `description`,`l`.`published` AS `published`,`l`.`image` AS `image`,`lext`.`image_ext` AS `image_ext`,`lext`.`fallback_code` AS `fallback_code`,`lext`.`params` AS `params`,`lext`.`ordering` AS `ordering` from (`rmb_languages` `l` left join `rmb_jf_languages_ext` `lext` on((`l`.`lang_id` = `lext`.`lang_id`))) order by `lext`.`ordering`

CREATE OR REPLACE ALGORITHM=UNDEFINED VIEW `hazt_jf_languages` AS select `l`.`lang_id` AS `lang_id`,`l`.`lang_code` AS `lang_code`,`l`.`title` AS `title`,`l`.`title_native` AS `title_native`,`l`.`sef` AS `sef`,`l`.`description` AS `description`,`l`.`published` AS `published`,`l`.`image` AS `image`,`lext`.`image_ext` AS `image_ext`,`lext`.`fallback_code` AS `fallback_code`,`lext`.`params` AS `params`,`lext`.`ordering` AS `ordering` from (`rmb_languages` `l` left join `rmb_jf_languages_ext` `lext` on((`l`.`lang_id` = `lext`.`lang_id`))) order by `lext`.`ordering`

Hi,

Sorry, can you help me submit a ticket here: http://support.jlvextension.com ? Our team will help you check this problem.

Thank you!

Hi,

Nice theme here! But i’ve got maybe an issue with gallery. If i click on picture on my gallery to see it bigger, that show anything. Maybe i don’t correctly use it. Tell me how to do on administration panel. Where can i add big picture?

Thanks

Hi abc3s,

Can you help me submit a ticket here: http://support.jlvextension.com ? With detail of your problem? Our support team will check it for you.

Thanks!

Ok thank you! I post ticket but i didn’t receive any number ticket. So i can’t view my ticket…

Hi,

Your ticket id is: #122804 Thank you!

Hi there, just purchased your theme. Please how to make it multicolor like in the demo? In the backend i’ve just 3 preset styles: gree, orange, violet. I can change only 2 colors: background and major color. Please update, thanks!!

Thanks for feedback. We will update it soon.

Ok please update, thanks.

Hi,

We just submitted a new version, please wait review queue by envato. You will soon receive an email notification about this. Thanks!

Hi,

Argo is one of the coolest template released.

But I have some little issues with the version without pagebuilder. You can easily understand that I don’t want to rebuild completely this website. ;)

Issues:

1. Portfolio doesn’t work on cellular phones.

2. I created a menu element linked to another page. When I go on this page, menu doesn’t work anymore.

3. I activated print function for articles in portfolio, but it is overlapped by a big X to close the pop-up.

Thanks for your help.

Hi,

Please check forum support

Thanks!

Hi Stephen,

I didn’t receive a productive answer and my last question didn’t even get an answer…

I’m using your previous argo version without pagebuilder. It has some bugs. Is there no other way to fix them than to rebuild completely this website? Or is it possible to update your template inside existing website?

I would appreciate an answer to this question.

Thanks for your help.

Hi,

Sorry about delay, please check your topic.

Thanks!

Let me start with the words that it is the really beautiful template, thanks for the author. But unfortunately, I faced a problem with a part of it, the portfolio, which is based on SP Simple Portfolio component. When I click on item’s View button it doesn’t open the item page with description, and I can’t find the switch to enable this. Actually, here is what it shows:

--------- http://chembeventures.info/component/spsimpleportfolio/item/6-folio-6.html?Itemid=105 --------- Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator at webmaster@chembeventures.info to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

More information about this error may be available in the server error log.

Please, tell me how to fix it, because it’s the most important part of the site for me.

It works, thanks a lot!

Another question about SP Simple Portfolio. Please, help me to get rid of zoom button on the portfolio entry showbox and the Date field on the portfolio entry page.

Hello,

Can you give me your website address and a temporary super admin account via email: support@jlvextension.com ? I will check it for you.

Thank you!

I am sorry, Stephen, but there’s one more thing that doesn’t work correctly, please help. I’ve created an additional menu for Terms and Policy stuff to put down to the footer or somewhere else. I made a module to post the menu to the page. I have created two pages with SP Page builder and have followed the SP Page Builder documentation correctly to link them with the menu I’ve created. But for the reason I can’t understand, when I try to navigate from the homepage using this additional menu, it returns with such as this: http://chembeventures.info/#undefined, and nothing changed. Even the status line shows the same.

The user acces I gave you is back and enabled.

Hello,

Can you re-send it to me via email: support@jlvextension.com ? I will check it soon for you.

Thank you@

Hello. I bought Your product for Joomla.After installation kickstart_package.zip on my website, all is well. But there is a problem. On the home page images do not change as You have. You http://preview.themeforest.net/item/argo-onepage-bootstrap-metro-ui-joomla-template/full_screen_preview/7141587?_ga=1.117163462.1347118678.1489071834 the squares change. I have https://test.tandemart.kz/index.php they are in place. Ka to make pictures is also changing?

Hi,

Sorry about delay, you can check status of you ticket.

Thank you!

Hello. Do not open tickets at https://cmslab.ticksy.com/ How to view Your recommendations

Hello,

Sorry, We have moved ticket support to this page: http://help.jlvextension.com/

Thank you!

I have a problem with the menu. The menu bar is displayed in the middle of the Metro UI module. I think the problem is related to the screen resolution: 1366×768 on 17” it doesn’t work 1280×1024 on 19” it doesn’t work 1920×1080 on 24” it works Do you know what I mean? What can I do?

by
by
by
by
by
by