pixelgrade

pixelgrade supports this item

Supported

This author's response time can be up to 1 business day.

1174 comments found.

Hi there, trying to update to the latest version (1.8.2) from 1.8.1 and am getting “An error occurred while updating Border: Update package not available.” I’ve tried it a few times but same result. Any ideas?

Hi,

Please take a look at the following article, it will help you better understand how to update your theme — Updating the theme.

Kind Regards,
Alin

Hi, I was just trying to check latest version of the theme for a security issues on http://themecheck.org and it looks like there is an issue inside of the theme preventing such check… Could you advise? I’m taking security of my website very seriously and would like to be sure that the theme is safe to use. Best Regards, Mariusz

One more small thing. Could you check warnings for a “border-child.zip”, please? http://themecheck.org/score/wordpress-theme-border-child-v.html

Hey there,

What these “check systems” shows are just some false alarms, nothing to worry about. :)

You can use the theme without problems.

Best,
Alin

HI, I am considering this theme but wondering if the journal section can be changed to not have that image on the side?

Hi,

Thanks for your interest in our theme. With just a custom CSS you can remove the featured image from the Blog Archive Page. I can help you with that if needed. :)

Cheers,
Alin

Hello great theme pixelgrade! just one thing i do not know how to deactivate.. On gallery section in the footer of the page it appear a lot of tags of each album. That tags i want to remove it.

Hi,

Could you please send me a print screen or a link where I can see those tags?

Thank you,
Alin

Ho! i just check a problem from safari browser and it seems that customary is having troubles with the actual theme update cause if i deactivate it works perfectly on the browser.

Any sugestion? i need to fix it cause our clients use mac in majotity

Hi,

I’m afraid that I don’t understand exactly the problem you’re facing. Could you please open a ticket using the Theme Help button from the bottom of your WordPress Dashboard? There you can give me some more details about that.

Thank you,

Hello Alin!, i make a ticket from inside wordpress platform for your theme, but i dont know yet where i can se de response. There is no panel wher i can see my open ticket.

My problem is pretty bad cause the client cant see any gallery on an iphone safari broweser, also on the pc the safari browser doen’t load all the galleries completly.

I am worried cause 3 months of work cliente wants to take it over to another theme.

Also i read alot of comments to find any answer and the controversial plugin is “customify” can you please send me previus versions of this plugin? cause it was working fine past months..

I really aprreciated your work.

Hello. A question about border. On the right side there are ‘black dots’ which you can select to view more images for example. Since the last update these black dots are still visible on the home page but when a user selects another page via the menu the dots disappear. I don’t know how to solve this. Do you know how to solve this on my website: www.dennieuitdebosch.com ?

I am viewing with Safari.

Hi Dennie,

I’m not able to replicate this on our demo site. However, please reach us out via Theme Help button so we can investigate this further to see exactly why it’s like that on your side.

Thank you,
Alin

Hi,

It looks like theme is not mappable to XML 1.0 due to two consecutive hyphens in a comments:

At line 329, column 46 .navigation-main ->↩ </di

At line 580, column 32 tent .content—gallery-slider

Would be possible to fix it? :)

Best Regards, Mariusz

Hey there,

Please use the Theme Help button from your dashboard area to open a ticket and give us some more details about what you’re trying to do. This way, we can check this a bit closer and find the source of the problem.

Thanks,
Radu

hello, i just have one question which puzzles me as i do think that i have seen this working before but it doesn’t.

is there any option to include non-linkable text into the main push menu? the option to add a description with every link doesn’t work, maybe it is not implemented or not active. i tried choosing this option in the customizer but nothing, if chosen or not. any idea? thanks so much.

Hey,

If you just want to add an item to the menu but have it not clickable, you can simply do this:

  1. Go to Appearance → Menus;
  2. Add a Custom Links item;
  3. Use # for the URL field.
This should be all. Please give it a try.

Thanks,
Radu

Thanks Radu, it worked. It just creates a new problem, people might get confused about this “dead / non active link” as the pointer/cursor shows it as link. Any other option? Anyway, I owe you, thanks so much.

Hey,

I’m afraid that this is the only trick that you can apply for adding an element to the menu without any link on it.

Radu

Hi Pages still do not show in Safari Private browsing. I waited 3 months for this fix and it seems to have been forgotten. Very dissapointed.

I will be bringing this to the attention of Envato. Its not good enough to be notified of such a major issue and do nothing at all about it.

Hey there,

Sorry for this trouble. This was not a priority because you were the only one that reported this issue so far. However, this is not an excuse and that’s why I already talked with the team and look to get this fixed soon. I’m sorry for all the troubles this problem caused.

Radu

studiohf

studiohf Purchased

Hello,

I am very unhappy with the last update I am trying to upload on my clients website.

I can’t believe that we loose all the customisations and that it is impossible to reload them with the .json.

What the fuck is that update ???

I have 3 clients using border and was planning to buy a forth license for a new client, I think that I will just let go and give you a Zero star ratting on these 3 accounts…I’am going crazy : impossible to set a custom size logo, I have lost some of my portfolios, etc.

What have you got to say to that ? Is it so much a mess because I try to update from version 1.6.3 ?

Hey there,

All the changes between version 1.6.3 and 1.8.2 can be found right here. There are more than 10 updates between these versions but your website shouldn’t get a mess because of that. Could you tell me what exactly changed so I can see if there’s anything we can do to get things back to normal? You can reach us at hello@pixelgrade.com and discuss some more about this. I’m waiting for your message.

Thanks,
Radu

AaronNeo

AaronNeo Purchased

Hi i purchased the theme last year and didn’t manage to use it as my clients wanted something else. Now im trying to use the theme for my own website and it says my theme licence has expired and wont let me use it ??? This is the first time I have encountered any theme that wont let you use it because the licence is expired and i have to re purchase support for it to use ? This is complete bullshit. Purchasing a theme licence from themeforest should let you use the theme as long as you want and not just prevent you from installing it unless your support is renewed every 6 months.

This is absolute garbage. Do people who buy your themes know they are just buying it for 6 months only and when you try to reinstall it you get blocked by your plugin unless you renew your support ??

Hey Aaron,

I’m glad you’re looking for using the Border theme for your own website :-)

Now, regarding your problem, you should be able to install the theme and the required plugins with no problem. Also, you can add posts, pages, galleries or projects with no problem.

The only section you cannot access is the support area because it is expired. But you can and you will always use the theme even if you don’t have an active support period.

Is there any chance that you could give me some more details about the troubles you have when trying to use the theme, please? I’d be more than happy to help you with this.

Thanks,
Radu

lordweb

lordweb Purchased

Would it be possible to replace the frontpage gallery within the border with an iFrame or external page? Everything else incl side-menu should stay the same. Thanks.

Hey,

You can replace the homepage gallery with a project or a simple page like this one: https://demos.pixelgrade.com/border/features/shortcodes/. Also, you can add an iframe inside of a page but it will be displayed just in the middle, not filling the whole container till the white margin. The change you’re looking for requires a couple custom changes in order to be done :-)

Thanks,
Radu

ps2182

ps2182 Purchased

Hello. I am trying to use the project portfolio but the images that I am uploading to the project gallery is not being displayed in the slider. It is just a blank space.

ps2182

ps2182 Purchased

ok..thanks.. i am not sure where the help button to open ticket is on the dashboard…do u have a screenshot.. Also, i believe u guys at some point had an update to display project content image in a lightbox. It doesnt seem to work. my image attachment in the content are opening as a standalone URL on a page and no lightbox is opening when clicked on it.

Hey,

Could you send me a link to the page where you have this image that you want to open on a lightbox, please?

This is the button that I mentioned in my previous message: https://cl.ly/0M313h3k3c0x

Thanks,
Radu

Hello. So I figured out that the reason why the light box was not working (even though there is a JS script) was something to do with the The fact that the portfolio images were not bing displayed in the slider. The moment l greyed out the part of the code which was building the slider to display the images, the light box for the images inside the post started working. So seems like the slider was the problem.

The auto update fails partway through – I get a message Auto-Upgrade Failed! This upgrade process has been stopped due to a critical error. I have read the help files and can’t find the answer. I have retried a number of times and it just won’t do it. The username and API code are inserted. Do you have any suggestions? Thank you.

Hey there,

Please tell me what version of the theme are you using right now. If you have a very old one you might need to manually update the theme by downloading it from ThemeForest.

Thanks,
Radu

by
by
by
by
by
by