Discussion on Cardinal - WordPress Theme

Discussion on Cardinal - WordPress Theme

4.81 (248 ratings) 4.81 stars
Cart 3,234 sales
Well Documented Envato Checkmark

SwiftIdeas supports this item

Supported

This author's response time can be up to 1 business day.

1140 comments found.

Hi, I take the site of a friend and I see that the theme is not compatible with a version of php 7.1 or higher, suddenly I have an error in the ssl certificate

Hi there,

Please check that you have the latest update? The theme is definitely SSL compatible.

Thanks,

Swift Ideas

Hi, yes for the ssl certificate no problem. It is especially for the version of php that worries me

Hi there,

The latest version of the theme is definitely compatible, if you have any issues please email us via the form here: https://themeforest.net/user/swiftideas

Hi. For one of my clients who has Cardinal theme Version: 2.6.32 installed – For instagram authentication they are getting the following error – error oAuthException code 400 Invalid scope field(s):public_content. Any reason why that would happen?

Hi there,

Please contact us via: https://themeforest.net/user/swiftideas

We will look into it and get back to you when we have a resolution.

Thanks,

Swift Ideas

Hi, is your theme compatible with WP 5.5?

Please make sure you have updated the theme & swift framework plugin, and also cleared your browser cache.

Thanks,

Swift Ideas

I have done all necessary updates before and cleared browser cache. Restarting swift framework options helped. It works now! Thank you for your quick response.

No problem, glad it helped!

Swift Ideas

Quickly want to ask. I’ve updated the theme to a new version. but icons are now missing or showing as squares. both in the wordpress backend and also the actual website http://www.unfoldfilms.com.au/unfoldecom/unfoldwp/

if I load the old version of the theme they work again. I tried using ftp to re upload the new theme version but icons are still showing as squares

Updated the composer page builder. some of it are working in the front end, but at the backend the shortcode for inserting icon displays the icon selection as squares http://www.unfoldfilms.com.au/iconsproblem.png

Hi there,

Have you tried clearing your browser cache?

Swift Ideas

With the recent update my functions no longer work to load a redirected page after a form. Is there a changelog to explain these problems?

I copied the exact code that was working earlier that day and put it in the same place in the new functions.php file. Then it didn’t work so I came here to find out why. Eventually, I did away with this method by using a plugin. But some functionality changed.

And I have no idea what a child theme is, so I doubt I’m using that.

Hmm ok – well there is nothing in the change that we can think of that made this occur. Potentially something changed with the plugin. We will keep an eye out.

Thanks,

Swift Ideas

Hi.

I need your support, after update some plugins and wordpress 5.5. the swift builder stopped working at the admin end but my site still appear fine on the frontend. what can i do to fix these?

Am Good its working Fine again. Your ‘6days ago’ respond solved it.

‘Have you tried clearing your browser cache?’ I did it and its works

Great – glad that sorted it!

Swift Ideas

Missing Swift after WP Update – Conflicting Plugins… Hello, just did some Q&A when our site was missing the Swift Editor on the backend. Found a big conflict with Essential Grid and Reading Progress Bar. Swift, please take a look and hope this helps anyone else out there… P @ www.brainblaze.com

Hi there,

Please make sure all plugins/theme are updated, and then clear your browser cache. That will sort.

Thanks,

Swift Ideas

Hello,

for some time now, the blog page of the theme I customized is not displayed for visitors, instead we just have the display of the latest articles: https://pedago-web.com/blog/

And the Wordpress admin bar is no longer displayed on the site. The two problems happened almost at the same time, I don’t know if there is a link.

If not, I tried to connect to the support forum but it’s impossible, it tells me that Purchase code is already registered by another user. I tried to log in but I can’t do it.

Thank you in advance for your help. Mickaël

Hi Mickaël,

Please send us an email via the form here: https://themeforest.net/user/swiftideas we’ll happily sort your support issue.

As for the blog page – please make sure you don’t have the POSTS page set in Settings > Reading.

The admin bar issue looks like it could possibly be related to a cookie bar plugin you have installed?

Thanks,

Swift Ideas

ASGO

ASGO Purchased

Hi there,

My fonts Karla isn’t responsive. How can if fixed it? Greetings!

Hi there,

Please can you provide a link to an example so that we can check?

Thanks,

Swift Ideas

What sort of vision/blindness web accessibility features does Cardinal have out of the box, if any? Thank you.

I feel like it would take a very long time – unfortunately I don’t currently have any experience with it, so wouldn’t feel comfortable offering a timeline unless I was sure on it.

Apologies.

Swift Ideas

OK. Thanks again for your candor. I would suggest you look into this, since it’s becoming a real threat to any developer making sites for business use.

Thank you – will see what we can do.

Regards,

Swift Ideas

efcosia

efcosia Purchased

Hi. For some reason, when I create a new portfolio item, the field for me to upload an image as a thumbnail disappeared. Have updated theme, plugins, WordPress, have uninstalled all plugins and theme, and reinstalled, and still, I get this.

https://www.dropbox.com/s/031iekl5l2axrn4/Screenshot_1.png?dl=0

Help!

Hi there,

Have you tried clearing your browser cache?

Thanks,

Swift Ideas

I updated Wordpress to 5.5.3, and I lost access to your pagebuilder. Is this a known issue? Is there a fix or workaround? thank you

I installed Jquery Migrate plugin and that seems to have fixed the issue. Is that possibly the solution? There are many deprecated jquery warnings on the site.

Hi there,

Please make sure you have latest theme update + plugin updates, and then clear your browser cache. Let us know!

Thanks,

Swift Ideas

ASGO

ASGO Purchased

Hi, my website doesn’t loading the Google Fonts only the Back-up font. How can I fix it? Greetings ASGO

Hi there,

Please can you provide a link to your site for us to check?

Thanks,

Swift Ideas

ASGO

ASGO Purchased

Hi, is it possible not to publish it here?

Sure, you can send via the form here: https://themeforest.net/user/swiftideas

Thanks,

Swift Ideas

dude445

dude445 Purchased

Cardinal doesn’t seem to fully support WP 5.6 (e.g. image browser doesn’t work) Please, update! Thank you very much!

Hi there,

We are looking into this, please look out for theme updates.

Thanks, Swift Ideas

I just installed this theme but the Swift Page Builder Plugin is not there. It is very difficult to design pages without it

Hi there,

Please make sure you have installed the required plugins in Appearance > Install Plugins

Thanks,

Swift Ideas

Modal modal modals. I cannot figure out how to add a modal to my site. I’ve looked at the reference here: http://cardinal.swiftideas.com/asset-reference/shortcodes/modals/ but there are no instructions.

I’d love to have someone be able to click on a name and a photo to get a modal with their bio in it.

Hmm…yeah. That’s what I used but the latest update to the theme seems to have caused a glitch and now they modals don’t popup/work. Thoughts?

We have a fix for this coming asap.

Thanks,

Swift Ideas

Oh that’s such great news! Thank you soooo much!

Suggestion: you might want to update your changelog, which is 3 years out of date :-) http://cardinal.swiftideas.com/documentation/changelog/

Thank you! We’ll update it now.

Swift Ideas

ASGO

ASGO Purchased

Hi! Blue button Swift Page Builder doesn’t work anymore. I can’t activate the button. Page looks now: [spb_row element_name=”Row” wrap_type=”full-width-contained” row_bg_type=”image” row_bg_color=”#bdbdbd” color_row_height=”content-height” bg_image=”113” bg_type=”cover” parallax_image_height=”content-height” parallax_image_movement=”stellar” parallax_image_speed=”standard” bg_video_loop=”yes” parallax_video_height=”window-height” row_top_style=”none” row_bottom_sty… ect. I update PHP 7+.

Greetings

Please send us a link/login to your site via here: https://themeforest.net/user/swiftideas

Thanks,

Swift Ideas

Hi, still doesn’t work…

Hi there,

Please check your emails.

Thanks,

Swift Ideas

Hello,

I sent you an email but it remained unanswered.

Can you remind me how to change the text “Google Drive” in the sidebar on the right of the portfolio? You already told me, I thought I had noted it but I can’t find my notes.

The site: https://pedago-web.com/?portfolio=psychologie

Thanks in advance for your help. Mickaël

Hello,

I have another problem, I can’t find how to hide the share button on the right sidebar.

Example on this page : https://pedago-web.com/?portfolio=psychologie

Thanks in advance.

You can add this CSS:

.item-details .article-share {
display: none;
}

Thanks,

Swift Ideas

Thank’s ! It works ! ;-)

lbdesign

lbdesign Purchased

I can’t edit pages with Cardinal. I only see the shortcodes in the old text editor. How can I troubleshoot or fix this? All required plugins are already installed.

Please try uploading this plugin version: https://kernl.us/api/v2/public/temporary-download/60be74aebb6d8d4c393d4794

Then clear cache, that should sort it!

Thanks,

Swift Ideas

lbdesign

lbdesign Purchased

Thank you! That did fix it. You saved my life :-)

Happy to help!

by
by
by
by
by
by