Royal-Flush

Royal-Flush supports this item

Supported

653 comments found.

Hello,

I have one basic problem. I bought the theme in February, but now I have time and I’m going for the configuration and already at the start is a problem. Here on the “Test Drive” in you everything works can be very easy to set everything – the main reason I bought this theme. Unfortunately, when I click on “Personalization”, there are only five stars and “Cufo Theme Loading Customiezer Panel” and nothing is going on. What is wrong? What do I need to do to easily modify everything as he wants as it is presented to you?

I greet and count on answer;)

Hi, you need to increase php memory limit and all be fine, please contact us from here https://themeforest.net/item/cufo-responsive-customizable-portfolio-theme/9927602/support/contact . and we will provide instructions.

Kind Regards, Nick

would you kindly upload the latest visual composer plugin so it shows as up to date in wordpress?

Hi,

We will update it soon.

Regards, Duke

Hey there.

I am wondering if it would be possible to merge the post and portfolio in this theme?

What I would like to do is to only have one menu item that contains both blogposts and portfolio posts, but with shared categories.

http://wp-royal.com/cufo/giran/wp-admin/customize.php

Hi,

You can build OnePage website where you can display Portfolio Posts and Blog posts separately in one page, like here – http://wp-royal.com/cufo/hunter/

Regards, Duke

Thanks for the answer, but that was not quite what I meant :)

What I would like to do is to display portfolio posts and blog posts within the same categories. So one sorting system that includes both types?

Ahh unfortunately this is not possible.

Kind Regards, Nick

dscaman

dscaman Purchased

I have a grid of portfolio images, and I’m trying to cut down on page load times. Is it possible to have them load at 100% size when displayed in the grid (200×300px for example) but still display large (1000px) when clicked on?

Hi again, by default Sun design configured to show thumbnails of original images in the grid and original images in lightbox, if you want to change thumbnail sizes you need to change settings here https://imgur.com/a/HTkab then rebuild thumbnails, after this resize your original images to 1000px which will display in a lightbox.

Kind Regards, Nick

dscaman

dscaman Purchased

Ah ok, I am using the Metro (Masonry – Different Width) option, so the aspect ratio size doesn’t seem to apply. Is that right?

Yes, you need to switch to fitrows mode

https://imgur.com/a/HTkab

Kind Regards, Nick

brogr

brogr Purchased

Hi there, We’re having a serious problem with the Cufo customizer. Whenever we try to slide open a set of options or save any options, the customizer gets messed up, displays the options incoherently / disorganized, and doesn’t allow any changes to be saved. We can no longer customize any settings. We’d appreciate if you could help us out here. Best, Brogr

Hi,

please update the theme to latest version & all be fine.

Kind Regards, Nick

Hello! I have this issue where my logo points to httpss and it doesnt show up. is there a quick fix for this? Also, i’m unable to center it it stays at the side no matter the settings i changed.

Hi,

for support related questions please contact us via this form

https://themeforest.net/item/cufo-responsive-customizable-portfolio-theme/9927602/support/contact

Kind Regards, Nick

Jud3030

Jud3030 Purchased

Hi,

I’ve sent a few questions to the author through the email contact form a week ago, but still no reply, how long does it usually take?

Hi,

probably we have not received it, please send it again on contact.wproyalflush@gmail.com and we will do our best to help.

Kind Regards, Nick

Jud3030

Jud3030 Purchased

@littleredants Have you found a solution for the logo image source pointing to httpss?

Jud3030

Jud3030 Purchased

Hi, I’ve read in other comments that the PHP memory limit should be at list 128M to have the preview working in the customizer, I checked mine and it’s 256M but it still doesn’t work, have you any other suggestion to solve this issue?

Jud3030

Jud3030 Purchased

Thank you, it seems to work now! Can you also show which part of the code and in which file should I change the code so the logo points to https instead of the current httpss? Now the personal logo in Logo & Tagline is not displayed because of this code error.

Hi,

You can find and remove this code in “header.php”

<?php // ssl check
   if ( is_ssl() ) {
       $logo['image'] = str_replace( 'http', '', $logo['image']);
       $logo['image'] = 'https'. $logo['image'];
       $logo['image_retina'] = str_replace( 'http', '', $logo['image_retina']);
       $logo['image_retina'] = 'https'. $logo['image_retina'];
   }
?>

Kind Regards, Duke

Jud3030

Jud3030 Purchased

Thank you! it worked!

on the mobile drop down menu all the sub menu items look the same as their parent main menu items and is a real long list and a mess ….is there a way to have the highest level menu items expand when you click on them to reveal their children menu items please?

Hi,

unfortunately no it not possible,

Kind Regards, Nick

Dear Royal-Flush-Team (or anyone who might be able to answer this question),

I would like to sort the portfolio categories hierarchically (just like they are displayed in the backend) instead of alphabetically. Now I read that the theme unfortunately does not support this function. Is there a way to add this function through Custom CSS? If so, I would appreciate any hint or even better a code snippet.

Thanks in advance!

Hi,

unfortunately this is not possible,

Kind Regards, Nick

For some reason the logo image is crashing and not showing anymore on Goddard Theme. I didn’t change a single thing on my website so I don’t know why it is not working anymore. under customization, I disabled and abled logo image, uploaded a different one but doesn’t show any of the images. Plus page builder and visual plugins needs updates.

Hi,

for support related questions please contact us from this form

https://themeforest.net/item/hyperx-portfolio-for-freelancers-agencies/13439786/support/contact Kind Regards, Nick

ok

jppolen

jppolen Purchased

Hi guys,

I migrated my site from one hosting to a new one and updated the theme/plug-ins but now every time my site loads, it shows this error and then disappears. But it seems to be taking some space, since visually the site looks weird on the header:

“Notice: Undefined index: api_key in wp-content/themes/cufo/functions.php” on line 28”.

What does this mean?

Regards,

Hi, i have no idea, probably on of your plugins (or do you have changed any code?) have added some api key in function php file but after migration there is path error to this api key and thats why you have this issue.

Kind Regards, Nick

jppolen

jppolen Purchased

I didn’t add anything. As I said, the theme has just been updated, so all files have been replaced. The error path points directly to your file.

jppolen

jppolen Purchased

So??

by
by
by
by
by
by