Discussion on Flatco - Multipurpose & Responsive WordPress Theme

Themewaves

Themewaves does not currently provide support for this item.

980 comments found.

We had version 1.8 and did not have the purchase information, so we purchased the current version, 4.8.2, with the hopes of updating our wordpress site. Only I can’t figure out how to update, only add new themes. I tried adding it new, but it says it already exists. Can you help?

Hello,

You should rename the Old flatco theme FOLDER name to flatco-old and upload your new one.

Thanks.

Hi, we have installed the theme however the demo content isn’t fully importing. All demo pages get imported however it only displays the header and footer, not the content in between. Can you help?

thanks check your email – subject “WLCO.co.za”

Just Replied!

All good thank you

I inherited a website that utilizes this theme and I’m having trouble editing in page builder. I’m able to get to the page, but when pressing edit in each element won’t cause the box to open.

I repurchased and it seems like I can’t save now – and one of our sliders layerslider isn’t working on our homepage. How can I fix that? Here is a video: https://cl.ly/0j3y3N3q2s0d. We have two different sliders saved on the homepage with the second one now working.

Hello,

Please email us to themewaves at gmail dot com.

Also send us your website login information with your Problem. We will check it and try to fix it.

Thanks.

Also you should Update your WordPress version.

Also before updating theme you should backup your website Databases and Files once.

It will save you from some risk.

Thanks.

Hi, I just purchased this theme to update a site using this theme (v1) but the page builder is not working properly. I cant save column elements within page builder. Help?

Hello,

Please clear your browser cache and also the are you using the Latest theme version?

If you can’t resolve it then email us to themewaves at gmail dot com.

Thanks.

Hi there.

I purchased your theme (FLATCO) for my website – sanasecurities.com somewhere in early 2016. Recently, we had a hack issue and since then some of the pages are having 404 issues while the pages and the data still exists in our databases.

Do we need to update the theme or anything else? For example, we hosted a book on this link -

https://www.sanasecurities.com/sites/default/files/files/Finding%20the%20Right%20Stock%20Sana%20Securities.pdf

But now when we click, it is a 404 error.

Hello,

I think it’s not our theme fault. Did you check that Path exist on your website?

sites/default/files/files folder?

Thanks.

http://kenmoreheritagesociety.com/help-from-flatco/ Here are my My questions and a screen capture. http://kenmoreheritagesociety.com/contact-2/ How come this mailto: link doesn’t work? Thanks. When I use the blog function, I set the excerpt to 20, it doesn’t seem to working? I want the word count to be consistent across all of them. How do I remove the box, date and comments from the thumbnail? How can I removed the box around list of services? I want it to be hypelink with a float over color change, but no box outline. http://kenmoreheritagesociety.com/resources-2/ On the team members, how do I set the order or change the order? I used the order button, it doesn’t work. What do I need to do? Is it taking the date order? Thanks. I love your theme. When you answer me, please use screen capture and code if necessary. I don’t know html, thanks. jolene@themeetingmaximizer.com

Please email us themewaves at gmail dot com.

Can you please give us your website admin login information? We will test for the excerpt option. It’s working our latest theme version.

Which version of theme are you using?

Thanks.

Good morning, i get a site with flatco theme version 2.3 and i tried to add photo by columns like the previous web master made, but i saw that the builder it wasn’t totally ok and i couldn’t add new media in the columns. So i bought your theme, i installed the last version and i thought that now the problem with the builder was ok, but the problem it’s still there and i can add media from the column but i don’t see any media loaded in the page. So i would like to know why this builder it’s so bad and how i can add more photos from the “column” builder. Let me know if you want the parameter for see what i mean Thanks Dave

Hello,

Can you please send us your website login information to themewaves at gmail dot com?

I can test it and try to investigate your problem.

Thanks.

i sent an email thanks Dave

Hello, in the version 2.3 of the theme when i click one photo it will open with lightbox…after i made the upgrade to the last version of your theme, the lightbox i don’t see anymore the lightbox when i open any photo. Why? Thanks Dave

Hello,

Just Replied.

Thanks.

I’ve change the folder new assets folder with the older one (version 2.3) and like this it wors, but it’s not normal what do you think?

Please use only one Comment section.

Thanks.

Hello, After i upgrade the theme i loose all the font awesome icon…if i try to open the icon selection from the builder (in this case service element) i don’t see the lists of the icon but only the code like fa-adjust[]...why? i saw that in the old style.css, classes were with icon- and now in the new style.css are fa- What can i do? Thanks Dave

where i can re-edit the font awesome?

thanks

Hello,

Please just Edit the Pages with Pagebuilder and re choose it. Example: Service element etc.

Thanks.

Hello, i discover that in the main tab of all the gallery page there is a code like this:  What is this? thanks Dave

Hello,

Which code ?

Thanks.

After i uploaded the old assets folder (version 2.3) the code it disappear, but still my builder it doesn’t work well, for upload the photo in the columns i make it directly from the code..becuase from the button add media it doesn’t work at all.

Hello,

It’s working in my perspective. Please check the Browser Console and tell us more information?

Thanks.

jolenej

jolenej Purchased

Hello, I asked for help several weeks ago, can you please provide my guidance and solutions on the 5 items. Support is supposed to be provided with my purchase. Thanks. I love the theme.

http://kenmoreheritagesociety.com/wp-content/uploads/2018/02/flatco_probs.jpg

Hello,

1: Use the mailto:youremail@gmail.com etc.

2: I have checked this and everything works well. Which theme version you using? Did you installed custom Read More or excerpt related plugin?

3: Use this Custom CSS and place it on Theme Options Custom CSS area.

.carousel-meta{
display: none;
}

4: Use this Custom CSS.

.tw-service-content p a{
border: none;
}

5: Use this Custom CSS.

.team-member h2, .team-member h2 a{
font-size: 20px;
}

Thanks.

Hi Support, I was wondering if you could assist by telling me what the item is called that stores the team profiles on the main dashboard? Could you provide the URL by any chance? I am having trouble locating them and was hoping you could assist. Cheers

Hello,

I don’t fully understand. Which section do you want to enter the Team?

In Back-End you can go through the Admin section Team(Custom Post Type) and entering the Team Details.

Thanks.

If you don’t have any team then create New one.

Hi

I am having an issue with the page builder using the Flatco theme. The save button is inactive when I add or edit content to the column. The only option is to press the cancel button. I have updated to the latest version of the theme and have also tested for plugin conflicts. I would be grateful if you could advise.

Hello,

Can you please send your website login information to themewaves at gmail dot com.

Thanks.

Hey! just updated to the newest version now my slider isn’t showing and the page builder is broken (nothing happens when you click on anything). Idea? Will send logins via your profile!

Hello,

Did you fix your issue? Please rate our theme if you like it :)

Thanks.

I have the 4.8.4. version installed. Will the theme be compatible for the upcoming big WP changes? If so, when will you update it?

Yeah of course.

Sry for the latest Response.

Thanks.

AWESOME! I WISH ONLY GOOD SALES! ;)

pRob3

pRob3 Purchased

Love the theme but get this warning in the panel:
We are Removing the Sidebar Generator plugin our theme for next 2 versions later. You should Install the Custom Sidebar Plugin on our Recommended Plugin section on below.

Did you installed Sidebar Generator plugin? We are removing old Depreciated plugin from theme and we will do it further.

Thanks.

Hello. Does the theme authors plan on updating to support PHP 7.2 and/or guttenberg?

Hi,

Yeah we are planning.

Thanks.

TonKemp

TonKemp Purchased

I also get this: We are Removing the Sidebar Generator plugin our theme for next 2 versions later. You should Install the Custom Sidebar Plugin on our Recommended Plugin section on below.

how to remove this warning?

Hello,

You can remove this via closing X button.

Thanks.

TonKemp

TonKemp Purchased

nope.. it keeps comming back… Can I permanently get rid of it?

Hi, the installation is hard without a working tutorial video, your screenr provider is down. Your manual shows in Step 4 “Inserting XML Demo”, so there should be a plugin do upload your xml-files? Where is this plugin? It’s not part of the zip-file. So please can you provide a working manual and clear steps to get your theme working with your sample data. Last question: is your theme working on wordpress 5?

thanks Jörg

by
by
by
by
by
by