unisphere

unisphere supports this item

Supported

This author's response time can be up to 10 business days.

879 comments found.

Hi There,

im running this theme on an multisite including domain mapping, but there seams to be a skin issue with this.

Can’t generate new skin CSS file <.../wp-content/themes/mural/css/skins/_multisite_1/Bliss/skin.css>

eveytime i try to cchange a bit, it gives me errors like this.

changed all permissions, checked cache, have almost no plugin installed, except multisite and mapping. so none of those seam the problem. since this is basic setup. (sunrise running etc)

any ideas?

Hi,

although permissions may be correct, sometimes there are issues with file and folder ownership. There could also be issues with the WP_FileSystem capabilities. Could you email me admin access so that I can take a proper look?

Best regards

Presale question. I see that one can disable the sidebar in individual post and pages. My question is, can one do the same in category/taxonomy pages without touching code?

Thanks in advance

seontis

seontis Purchased

Hello,

I am using your theme on different website and I like it very much. I can almost do everything I want except having a fixed menu bar and header – same like this web site: imprimeriedumarais.fr where the image goes under the header container.

could please help me on this?

Thanks a lot for your help.

Vincent

seontis

seontis Purchased

...the header is not fix anymore. How can this be possible. I did not touch anything in the CSS. I tried to fix that but nothing works. I mean nothing works with my skills :) May I abuse and ask if you have an idea of where it comes from?

Hi, looking at your site I don’t see the custom CSS I provided above being applied. Make sure that you added it to the Custom CSS field in the theme options panel.

Best regards

seontis

seontis Purchased

Yes the code was written in the custom CSS at the bottom and it did not work. I put it back at the top of the custom CSS code and now it is working… No idea what was the problem but it works now. Thanks again.

seontis

seontis Purchased

Hello,

it seems I have 2 problems concerning the portfolio.

- When I display the portfolio with a description a column is missing - the Portfolio listings overlay/title background does not disappear entirely after I passed the mouse over. The top of the title stays visible but only for 1 and 2 column portfolio display.

You can see that here http://www.luxenvel.fr/enveloppes-sur-mesure/

can you help?

thanks a lot

vincent

Hi Vincent, I can’t see any issue with the portfolio page you linked. Can you tell me in what browser you experienced the issue?

Best regards

seontis

seontis Purchased

About my previous email… I fixed the problem with the title in the portfolio list. That’s ok for this point

seontis

seontis Purchased

Thanks. the main problem is the second point – portfolio display when there’s a description – http://www.luxenvel.fr/cat-test/ I made a test page so you can see what I am talking about.

Thanks for your help.

Vincent

Hi Vincent,

try to add the following code to the Custom CSS field in the Theme Options panel:

.portfolio-3-columns-list-with-description {
    letter-spacing: -5px;
}

Best regards

seontis

seontis Purchased

Perfect as usual :) thank you

auto64

auto64 Purchased

Hello,

I have just noticed today that when I push play on a video in my slider, that the video starts and plays.. but it then moves to the next slide even though the video is still playing and not yet finished. it appears its just sliding thru the video at the same interval as the the images.

this was never the case before.

what has happened?

You can see this happening on http://vantagepointradio.com/portfolio/detail/episode-56-jimmy-c/

auto64

auto64 Purchased

Also in testing, if I select autoplay video in Slider, it will autoplay fine, but then wont progress to next slide once video has ended?

Hi, no worries about the support being expired, I know your question was asked before. Could you please email me admin FTP access to your WordPress installation so that I can try and debug the issue? I can’t seem to reproduce it in my local installation.

Best regards

auto64

auto64 Purchased

thanks.. email sent

seontis

seontis Purchased

.

auto64

auto64 Purchased

Hello.. I have reported 2 issues in the past 7 months regarding your implementation of video in sliders. the first time the slider would stop once it reached a slide which had a vimeo/youtube item it and would not continue past it.

I created a support ticket and you said you had repaired it and linked to http://pastebin.com/raw.php?i=WUG6qDAQ

I followed your instructions and it appeared to work.

7 Months later I discover that videos now will only play for the duration of the slide interval. I contact your support and you post exactly the same response and same pastebin script as before.

I DOES NOT FIX IT.

I have been testing this issue, i did a fresh install of wordpress, recreated the situation using latest version of theme from your website.. exactly the same issue.

I rolled back the wordpress install, incase it was something with the latest update, rolled back to 4.1.5 even.. same issue.

According to the Envato website you as the Author.. “Authors are expected to keep the item in good working order, working as described and protected against major security issues”

This theme IS NOT WORKING AS DESCRIBED.

H, replied about this in your comment above.

Best regards

Hi there: We are still using your template and love it. I am having same problem with the video, once reachs it in the slider stops playing so we decided no to use it :) Two questions: 1- How can we use the with of the slider? We make 1980 pictures but they won’t cover the slider as your examples -2 If we decide to buy an external slider how do we turn your off?

Thanks and good luck

Thanks for your answer. Fixed the slider to full-width

Is there a way to place a self hosted or mp4. video in the slider?

Hi, glad to hear that you fixed the slider to fullwidth.

Regarding your question, you should be able to add a self-hosted mp4 video using the sublime video wordpress plugin.

Best regards

How to change the text size in the footer?

Hi, add the following code to the Custom CSS field in the Theme Options panel and adjust as you like:

.footer-column * {
    font-size: 14px;
}

Best regards

My goal is to modify the text size of a text widget in the right and left footer sidebars. I have added the proposed code into the Custom CSS but the text has not changed.

I registered two weeks ago on the forum for that theme but I have never received any confirmation email allowing to log into the forum. How this theme is supported?

Hi, the support questions are handled right here on ThemeForest, I’ll have to cleanup the forum in the future and open it as readonly to the public.

Best regards

How to change the TITLE text size for blog posts shown by this shortcode “recent_posts title=...” ?

Hi, add the following code to the Custom CSS field in the Theme Options panel and adjust as you like:

.widget-posts .post-title {
    font-size: 20px!important;
}

Best regards

Thanks!

Hola, No funciona el plugin revolution slider dentro de los post, en las paginas si lo hace pero en los post no. Hay alguna forma de solucionarlo? Un saludo

After updating my site to WordPress 4.5, I am no longer able to login to my website.

Is your theme compatible with WordPress 4.5?

I noticed you haven’t updated the theme since 2015. Do you plan on updating the theme? I hope so as you’ve sold many, many copies.

Thanks!

Hello, I am using your theme for a client’s website. I noticed that some changes made through the Mural custom admin panel does not take effect (ex. changing link colours) at all.

Other similar issues include the Twitter widget not displaying tweets and Custom CSS not working. When changes do happen it takes a bit of time and is not immediate.

Strangely enough, when I go into Appearance > Customize the custom CSS changes display correctly, but not outside of it.

I would like to do a substantial amount of custom CSS editing but with the CSS entries acting up not a lot of work can be done. Could there be an outdated compatibility issue since the theme was last updated a year ago?

Here is the link to the website: http://perpendicularmag.com/eglintonway/

Nevermind, figured out the issue is a caching issue. Custom CSS under Theme Option works.

Hello Friend. I want to report that I have been running your Web template for almost two years with the latest WP 4.5.2 and is solid as steel. Most of the time the mess up comes from checking unchecking things which is more “Our problem” than authors, after all he cannot control what we do right? :) Question: in the front page we have the full slide version but is not adjusting for the size of the display so small displays cut part of the entire picture. Any solution for this? nutrace.net

Thanks. Love this template

On behalf of a client who has not kept up with their updates, I would like to upgrade their site to Wordpress 4.5 but wondering if Mural 1.8 is compatible? They are currently running Mural 1.7 on Wordpress 4.2.9.

I am unable to edit sidebar content on all pages except on home page even in the customizer. Not sure what to do here.

Hello, I’ve downloaded this theme and installed it correctly with the Vision Skin. Somehow all my styling seems to be missing? There are no 404 errors in my console for any files though. How is this possible?

URL: http://www.hoofdenletters.nl/

MattePR

MattePR Purchased

Hello, I’m using the Mural theme for a client’s website, which has Geodirectory for a directory of local businesses.

I noticed that on the Category pages, the sub-menu header title will not display the correct title for the page, which should be the category’s name. Instead, it displayed the first listed business as the page title.

This happens on all category pages, and is not a plugin-side issue.

by
by
by
by
by
by