Discussion on Omni - Modern HTML App Template

Discussion on Omni - Modern HTML App Template

Cart 657 sales
Well Documented

UnionAgency supports this item

Supported

113 comments found.

is there a manual ? how can i change the color scheme?

Hi

I have recently purchased your theme and have a couple of questions. I’m using this website for a company that has four separate divisions, each division has its own colour. I’m planning on using a home page for each division. However, upon exploring the code, it seems the colour (yellow) is a global colour. so changing the style.css changes all the colour on all the HTML files. Is there a way I can have seperate colours for each homepage?

you can see the website so far here www.future-group.uk/paul/index-4.html

If you go to the home menu and select fire for example, I would like that to go to another HTML file but the global colour be red rather than the dark blue that it currenlty is on the home page.

I hope that makes sense

Many thanks

Installed the theme with demo data but the home page doesn’t load. It only shows the animated omni logo. No console errors.

In wp-admin wpbakery plugin has this error

JQMIGRATE: Migrate is installed, version 1.4.1 backend-scripts.js?ver=5.0.3:3 Uncaught TypeError: Cannot read property ‘model’ of undefined at backend-scripts.js?ver=5.0.3:3 (anonymous) @ backend-scripts.js?ver=5.0.3:3

Using wordpress 5.0.3

Do I need specific versions of the plugins and wordpress? If so, which versions?

Great template. Is there any way to reduce the height of the header. I have changed line height here:

nav a{position: relative; float: left; color: #fff; font-size: 16px; text-transform: capitalize; height: 38px; line-height: 38px; padding:0px 10px; margin: 30px 5px 0px 5px;}

Now when scrolling there is a gap because content is expecting that header is a certain height. Is there a proper way to reduce the height of the header so that the page still responds as expected?

Hello. Sorry but without link on your example we cant help you. Please send us link.

Do you have any adjustments for safari?

Hello. Sorry but we dont understand you question?

Hi,

The contact form doesn’t work, can you help me please ?

So ?

Hello

Request URL:https://atoutek.fr/send_mail.php Request Method:POST Status Code:404 Not Found File “send_mail.php” is missong on your server.

hello. if i want to animate elements everytime… what should i do? for now…only animate once before refresh the page.

and one more. i want to know how to use your template and fullpage.js. or somethiing like it. when i try to use fullpage.js, the animation doesn’t work. and also play button, and menu’s hover events.

Could you give me any solution?

Hello

Animating elements everytime means actually parallax effects, not page loading onscroll animation whaich it was designed to be. You have to use whole new code and plugins to make them animate everytime.

Please provide us with example of page you’ve done with fullpage.js and we will look. The main reason why it is not working is that plugin may disable page scrolling and make it fullscreen slideshow, so onscroll code in template does not work with this plugin.

hi, i like your template! looking very good my app. so is it easy possible to mix blocks from your demopages to use it together in a new / my template? thank you tom

Hello. If you know how, yes you can

Hello. I noticed that the scss files are not in the archive. May I have the scss files so I can load only the parts that I am interested in rather than loading the entire 194kb style.css? Thanks

Hello. Sorry but we didn’t has scss file. On this project we use only standard css file.

In the Omni Theme In the main home section when you have the bottom 4 tabs with popup image I want to change the background color to be dark transparent, which I am capable to do, however in the content section below the animation shows the Dark Transparent box that slides up in the home section, is there a quick fix to this?

Hello. Sorry but we didn’t understand your problem. Please provide link or detail screens

Hello)) Does the template have support for Cyrillic? Or could you help with this?

Сверте пожалуйста с примером. Отличие в том, что Вы указываете неправильный атрибут класса. Вам только нужно добавить в класс “scroll-to-link”, он привяжет то что находится в атрибуте href к блоку на странице. take a tour

Извините, а с каким примером вы предлагаете сверить?

Приносим извинения. Часть кода не вставилась:
Вам только нужно добавить в класс "scroll-to-link", он привяжет то что находится в атрибуте href к блоку на странице.
<a href="#contact" class="button size-2 scroll-to-link"> <span> take a tour </span> </a>
<pre /></pre>

how do you remove dark effect on slideshow index-3?

Hi
In style.css:
.new-block.type-11 .swiper-slide:before {
...
    background: rgba(0,0,0,0.35);
}
Number 0.35 is opacity of dark layer (between 0 and 1).

I have tried to install theme ..as you suggested I have used drupal 8.1 version

admin worked fine but the front site gets error

also, I have tried with enabling and disable the theme but content looks lost. it is not showing properly

Please help asap As I have said before its 5 days we are trying to setup one theme.

Otherwise please share the working package

Please help we are already in delay of project

Hello. If we understand you correctly you try instal our theme like WP. Sorry but Omni this html version

We are not able to install the OMINI agency template. I have tried to install sample contsnt.. but the theme was not enabled and we are aslo not able to enable it manually.

Please help us . we are already in delayed in delivery of project.

Hello,

I cant seem to get the subscription form working in the footer. It doesn’t recognize the correct form of email and keeps sending error message. The website is temporarily located in aspot.gr/website.

Ok I solved the problem! I had forgoten one php file!

Great =)

Not Working, pls check code mentioned below.I have added java script like below mentioned in the index.html page. but not working pls advice me the solution

<script type=”text/javascript”> $(function(){ var isSafari = /constructor/i.test(window.HTMLElement); if(isSafari) $(‘body’).addClass(‘safari’); }); </script>

I have added CSS in the Index.html page like which i mentioned below. Not working in all the blocks.50% background image only showing now.please test from your side and sent me the solution or pls implement in your website so i can follow the same.

<style> .bg{position: absolute; } </style>

I have added CSS in the Index.html page like which i mentioned below. Not working in all the blocks.

Now some of blocks showing only50% of background image.

Please test from your side and sent me the solution or pls implement in your website so i can follow the same.

<style> .bg{position: absolute; } </style>

For class bg write next code:

position: absolute;
width: 100%!important;
left: 0!important;

Hello,

Background image is not showing while scrolling down the web site on safari browser. I have noticed the same problem in your live site as well, please advice me the solution ASP

http://www.emaartechnologies.com/#home Thanks & Regards, Alex

not supporting Safari version 10.0 and above please advice me the solution

Try this:
isSafari = Object.prototype.toString.call(window.HTMLElement).indexOf('Constructor') > 0 || !isChrome && !isOpera && window.webkitAudioContext !== undefined;
http://stackoverflow.com/questions/39120772/how-to-detect-safari-10-browser-in-javascript

Not Working, pls check code mentioned below.I have added java script like below mentioned in the index.html page. but not working pls advice me the solution

<script type=”text/javascript”> $(function(){ var isSafari = /constructor/i.test(window.HTMLElement); if(isSafari) $(‘body’).addClass(‘safari’); }); </script>

Hello,

Background image is not showing while scrolling down the web site on safari browser. I have noticed the same problem in your live site as well, please advice me the solution ASP

http://www.emaartechnologies.com/#home

Thanks & Regards, Alex

http://www.emaartechnologies.com/#home

Hi,

The web site is not loading on safari. pls advice me the solution.

http://www.emaartechnologies.com/ alexmidicula

Hi,

The web site is not loading on safari. pls advice me the solution.

http://www.emaartechnologies.com/

Hi. We’ve opened your page in Safari’s versions 7.1, 8, 9.1, 10 and it opens fine. If you are using outdating or no longer supported old version of Safari there may appear some rendering problems.

by
by
by
by
by
by

Tell us what you think!

We'd like to ask you a few questions to help improve ThemeForest.

Sure, take me to the survey