Discussion on PowerMag: The Most Muscular Magazine/Reviews Theme

djwd

djwd supports this item

Supported

This author's response time can be up to 1 business day.

1323 comments found.

hi there i see when you share an post via the social share ie on facebook it also shows the category etc before the text of the post. Can this be removed? so the shared link starts with the text of the article and not showing any category at all?

djwd

djwd Author

Hi there,
thank you for your interest.

Not sure about that, looks like something to fix. Will look into that thanks for the heads-up!

Regards
djwd

thanks djwd, will be buying this theme for sure! it is amazing and looks exactly like what i need :)

djwd

djwd Author

Thank you Entertain-Dom, appreciate that :)

WatWebDev

WatWebDev Purchased

Your demo is broken: https://pmag.wpengine.com/?theme=powermag Does this theme work with Contact Form 7? I had a few issues last time I activated CF7 which broke the homepage for some reason. Thanks

djwd

djwd Author

Hi there,
may I ask how did you get to that URL? The correct one is http://pmag.djwd.me (or http://pmag.djwd.me/redirect.php?theme=powermag), seems to work fine for me, but thanks for the heads-up.

I just tested latest CF7 version (4.9.1) / WP 4.9 / PowerMag 2.4 and no issue arose so far. You might want to try disabling your other plugins while troubleshooting.

Since support isn’t handled through this section though, I kindly ask you to submit a support ticket on the dedicated support platform if you still need help with this.
In case your support is expired but still need to get in touch, kindly do it through the form in my profile page.

Thank you

Regards
djwd

WatWebDev

WatWebDev Purchased

Hello again and thank you for your swift reply. The CF7 issue was maybe a year ago and we had no other plugins active. I will check again as it has probably been fixed. The https://pmag.wpengine.com/?theme=powermag link was from the “Live Preview” button at the top of your description. It looks like a broken style sheet or a caching issue. Make sure you’re not logged in when checking it. You can see the issue in the screenshots of this test: https://www.webpagetest.org/result/171124_2Z_1df6ff944a2d2ccc421960527b8d0cd6/ Let me know if I can help with anything. Thanks again David

Hi there,
thanks for the insight.

The issue happen if you try to reach the site over ‘https’ protocol, on http in works fine. Not sure why you have that link though as for me the ‘Live preview’ button is linked to the right URL (http). Perhaps you had that cached. Thanks for letting me know anyway!

Regards
djwd

hello ,i have problem ,

HomePage Big (left), HomePage Medium (middle) ,HomePage Small (right), its not display in RTL home page !

Hi there,
replied to your ticket in the support center.

Regards
djwd

by
by
by
by
by
by