Discussion on xPider | WordPress App Landing Page

Discussion on xPider | WordPress App Landing Page

By
Cart 170 sales
Well Documented

dhrubok supports this item

Supported

This author's response time can be up to 1 business day.

53 comments found.

I followed all steps, but the website is not responding and showing the following message:

Fatal error: Uncaught Error: Class ‘Elementor\Scheme_Color’ not found in /homepages/3/d4296767733/htdocs/wordpress/wp-content/plugins/xpider-theme-support/includes/elementor-helper.php:93 Stack trace: #0 /homepages/3/d4296767733/htdocs/wordpress/wp-includes/class-wp-hook.php(307): xPiderTS\Widgets\{closure}(Object(Elementor\Element_Section), ‘section_layout’, Array) #1 /homepages/3/d4296767733/htdocs/wordpress/wp-includes/class-wp-hook.php(331): WP_Hook->apply_filters(’’, Array) #2 /homepages/3/d4296767733/htdocs/wordpress/wp-includes/plugin.php(476): WP_Hook->do_action(Array) #3 /homepages/3/d4296767733/htdocs/wordpress/wp-content/plugins/elementor/includes/base/controls-stack.php(1608): do_action(‘elementor/eleme…’, Object(Elementor\Element_Section), ‘section_layout’, Array) #4 /homepages/3/d4296767733/htdocs/wordpress/wp-content/plugins/elementor/includes/elements/section.php(525): Elementor\Controls_Stack->end_controls_section() #5 /homepages/3/d4296767733/htdocs/wordpress/wp-content/plugins/elementor/includes/base/ in /homepages/3/d4296767733/htdocs/wordpress/wp-content/plugins/xpider-theme-support/includes/elementor-helper.php on line 93

Had quite a lot of issues with this theme – Hasnt had updates in 2+ years. Cannot recommend.

envato detect old version 1.1 how do i update automatically to v1.2 ?

How can i manage font size and color in main menu ?

When looking at typography settings there is only body, p and h1-5

Hello, is this difficult to install? I like the colors and layout and want to buy to promote my app.

Hello there,

Thank you for your kind interest in our theme.

It’s very easy to install our theme. We have documented the process every other things. Please do check our online documentation: https://themes.dhrubok.website/docs/xpider/

Kind regards

Pre sales question – is it possible to have sliding images inside the phones ?

For example in the Sydney or Adelaide templates the phones that are shown there, can we have sliding screen shots ?

thanks

Hi Krammig,

Thanks for your kind interest in our theme.

The phone screen just allows to use single image. Currently, it’s not possible to use sliding images with that but you can request us for customization service. We will create a new custom widget that will allow to add sliding images.

Kind regards

Does this theme support latest Wordpress 5.5.1?

Hi himtuna,

Thank you for your kind interest in our theme.

Yes, xPider theme supports the latest WordPress version to v5.5.3.

Kind regards

Hi! Is this template RTL compatible?

Hi abdomn3n,

Thank you coming to our support.

Yes, the theme is RTL compatible.

Kind regards

Hi, I am looking at your demos’s and it appears the CSS is broken or the pages aren’t loading correctly and I can’t look at the site appropriately. Is this site still being support?

Hi gietz,

Thank you for letting us know about this. Yest, the theme is still supported and we fixed the broken layout issue. Could you please check now?

Kind regards

Google Chrome is telling that my site is not secure even using HTTPS. I have manage to fixe every single HTTP image to HTTPS that was coded that way on your template.

However I found an image that I can’t fix. This one: http://themes.dhrubok.website/xpider/wp-content/uploads/2019/02/brand-logo-color.png

Where can I change it ?

I solved the latest image without HTTPS. Even so Chrome complains about your theme and SSL.

The issue is located here: uploads/elementor/css The generated css files and a few http:// references to your site. For now, I changed manually but for sure as soon I need to change on the WordPress backend it will generate new files. Please, advice.

Hello,

On our blog and a single post, Links are 1 color, and if you make an item a bullet, it is another color. How can I make it so links aren’t a different color than the normal text?

Yes, I can see it.

But that doesn’t look like the same on our site and in the theme style file we did not make the lists in different color. It might be something happens different on your site.

Could you please provide the page URL where it has different color in the lists so I can check it and debug to fix it?

Kind regards

Sure, you can see that bullets are purple here and links are blue. We want bullets to be the same color as the text of the blog: https://sitevibes.com/blog/interactive-content-and-why-its-important/

Thank you for your quick response.

Please use the below CSS codes to fix this.

.comment-text ul li, .comment-text ol li, .article-content ul li, .article-content ol li {
    color: #54565a !important;
}

Kind regards

Hi there,

pre-sale question: do you plan to support WPML? Overall, this theme fits our needs but we should have a language manager.

Thanks,

Hi,

We’ve bought your theme and we sent you two tickets on 10th of june. Please, we need a response for both.

Thanks,

Hello?!

Hi Gerardus,

Glad to hear back from you. We are sorry for our late response.

We have replied to your support tickets. Please check and let us know.

Kind regards

Hi Team,

Thank you for creating a great theme. Really loving it!

There are a few things I need help with:

How to change the all the xpider elements to have a default colour of pink and not the blue ? How do I change the colour of the menu items and the mobile menu burger menu ? How to I change the colour of the button on the Adelaide banner for the email signup ? How can I change the colours of the xpider pricing tables? How to I change the colour of the FAQ Quick links from Blue to pink ?

I have left a ticket, but have had no feedback yet?

Hi JoshChase,

Thank you for coming to our support.

We have replied to your ticket and this thread looks like the duplicate of it. Please check the email.

Kind regards

Hello, I resolved most of my other issues, but I am having issues with the blog and the nav bars not displaying correctly or using the correct coloring. Here is the nav bar on a single post: https://i.imgur.com/3NDx8ay.png. I am not using blue by default and none of the text shows up. This is the only item I can’t figure out. Can you please point me in the direction in how to customize, and setup the blog navigation.

Hi,

Thank you for giving access to your site. I have fixed the issue on your site. Please check and let me know about this.

Also, could you please tell me in what location the URL entry not allowed in the pricing table? So we can fix the issue for all.

Kind regards

Controls_Manager needs to be changed to URL (added the code below). Right now it is in there as text so you can’t add a URL for the package pricing. Also, on a blog post, is it possible to have our request a demo button show too? Finally, there is still blue if you go to /blog/. Search box and buttons are blue.

[
        'name' => 'button',
        'label' => __( 'Monthly Subscription Link', 'xpider-ts' ),
        'type' => Controls_Manager::URL,
        'show_external' => true,
        'default' => [
            'url' => '',
            'is_external' => true,
            'nofollow' => true,
        ],
    ],
    [
        'name' => 'yearly_button',
        'label' => __( 'Yearly Subscription Link', 'xpider-ts' ),
        'type' => Controls_Manager::URL,
        'show_external' => true,
        'default' => [
            'url' => '',
            'is_external' => true,
            'nofollow' => true,
        ],
    ],

Hello there,

Sorry for our late update on this.

The pricing table button issue is fixed on the recent update v1.1.1

Also please let us know if you are still facing any other issue that we can assist with.

Kind regards

UPDATE: I was able to resolve the demo import issue and I still get the same thing with it showing up as a light blue text and background colors. I also changed the default color to purple and the buttons have a blue outline still and I can’t change that. Here is a screen shot of both of those: https://i.imgur.com/aqyMMau.png

I also added a button, [xpider_simple_btn] to header style 1. When you hover over the button text, it isn’t the default Purple I picked, it also has weird spacing. Here is a screen shot of that: https://i.imgur.com/j09ChvM.png

This is what the pricing looks like when I import: https://i.imgur.com/fVH7RCy.png

Can you please help me resolve these issues so I can configure the theme correctly with the correct coloring.

Thanks

I figured this out too, so disregard.

Hi,

Glad to hear that you figured it out. Please let us know if there’s anything else that we can assist you.

Kind regards

Hello, when I first imported the demo data, alot of the colors were like a weird light blue. I deleted everything and am trying to import the demo data again but keep getting a 504 error. Any ideas why? I tried the automated way and the manual way and keep getting the same error

UPDATE: I was able to resolve the demo import issue and I still get the same thing with it showing up as a light blue text and background colors. I also changed the default color to purple and the buttons have a blue outline still and I can’t change that. Here is a screen shot of both of those: https://i.imgur.com/aqyMMau.png

I also added a button, [xpider_simple_btn] to header style 1. When you hover over the button text, it isn’t the default Purple I picked, it also has weird spacing. Here is a screen shot of that: https://i.imgur.com/j09ChvM.png

This is what the pricing looks like when I import: https://i.imgur.com/fVH7RCy.png

Can you please help me resolve these issues so I can configure the theme correctly with the correct coloring.

Thanks

Hello there,

Thank you for coming to our support.

After importing the demo data you have to turn off default font and styles of Elementor. Please check the documentation for more information. http://themes.dhrubok.website/docs/xpider/#important-notice-after-demo-import

Kind regards

Hello, is there a way to add a “Monthly & Yearly” price switcher for the /pricing/ page?

Hi,

Thank you for coming to our support.

The “Monthly & Yearly” page switcher is only added the pricing section, You can not add it to the whole page.

Please let us know if there’s anything else we can assist you.

Regards

How do you add the switcher? I can’t seem to see how you add a switcher for monthly/yearly options

Hi there,

Glad to hear back from you.

You just need to add the “xPider Pricing” widget in your page and it has the switcher with it. Please check the screenshot for more references https://prnt.sc/rgj2zo

Kind regards

Help!

No logo is added to my site. Logos fail. I mailed you before. Submitted content did not work. Please solve the problem.

All the solutions below have been tried. But the problem has not been solved.

Help !

http://themes.dhrubok.website/docs/xpider/#logo_setup

Hello there,

Thank you for coming to our support.

This is already fixed in the latest version v1.1. Could you please check if you are using the xPider v1.1 on your site?

If you are using the latest version but still having issues then please let us know about this.

Regards

Hey..Can you please tell me which theme you are using to built this landing theme xpider? Is it OceanWP or Astra?

Hi there,

Thank you for your kind interest in our theme.

We do not use any other theme as a parent theme or boilerplate theme. We have built xPider from scratch.

Please let us know is there anything else that we can assist you.

Kind regards

HELP ME

Hi, I am getting this error while importing the demo data. But still it loads demo pages with some css or js missing. Also I cannot change the logo on the demo page that is provided. [ERROR] Failed to import ” hero-8 ” (Media) about-1 ” (Media) team-image ” (Media) admin-dashboard-2 ” (Media) img-client-2 ” (Media) img-client-3 ” (Media) img-client-1 ” (Media) I contacted you via email but no reply yet. CAN YOU SOLVE THIS ASAP?

What is the support I bought for?

Hi there,

Thank you coming to our support and asking sorry for our late reply.

1. I have read the error message. It seems that some images were failed to import for some unknown reason. I could have that the source server was busy or destination server had some timeout problem. But as it’s only images, you can edit your pages and remove/edit the images you need on your pages. Surely you weren’t going to use our provided demo images on your site.

2. To change logo please check out the documentation and let me know if this helps: http://themes.dhrubok.website/docs/xpider/#logo_setup

3. Could you please provide me your site URL so that I could check the console error? Also, providing a WP admin login credentials would helpful as well, you can mail us here at teamdhrubok@gmail.com with the subject and your username.

Best regards

by
by
by
by
by
by

Tell us what you think!

We'd like to ask you a few questions to help improve ThemeForest.

Sure, take me to the survey