GoodLayers

GoodLayers supports this item

Supported

This author's response time can be up to 1 business day.

2814 comments found.

Hi! =)

When editing the Home page slider, all seems to work well except when I try to access the last paginated item for the Media Files.

There are 9 pagination boxes. When I try to click on #9, the Loading… stays on the page until I exit the page. I also get an error in the Console saying it has a 500 Internal Server Error for /wp-admin/admin-ajax.php This Console error only shows up when I click on #9 or the ”>” icon.

See this screenshot: https://dl.dropboxusercontent.com/u/554073/NCHEAscreenshot.png

Any help would be greatly appreciated…thank you!

Have a great day! =)

EDITED:

Can you please send wp access + ftp access through the form in this page > http://themeforest.net/user/GoodLayers ?

Please also copy the message into the form as well so we can recognise your case. We will help inspecting directly.

Hi, it’s some time that I came to know about the theme updates.

Current status : i hv ModernizeVersion: 3.02 installed. For mobile : using Jetpack (bcz modenize is not responsive)

I have a few queries to be answered. (My site is about 140+ pages)

1. How to update to the version ” 3.21== 05/12/2016 ” (As the update is not showing in my theme manager).

2. Is this 3.21 version Responsive.

3. I am no pro I depend on few plugins like All in One Seo, etc for my site. Will my site have any problems if I update this to new version.

4. If its complicated will your team support me to get this Installed or updated to the new version. So that i will disable the Jetpack mobile theme for the site.

w8g for your reply.

Hi,

1. Please see this https://goodlayers.ticksy.com/article/1893/

2. Yes, actually it has been responsive for long time.

3. Nope, it shouldn’t be any problem with AIOS.

4. Unfortunately we don’t provide update service in our support scope. However, we provided the instruction in 1.)

Cheers!

Hi, I would like to know if it is compatible with Woocommerce 2.6 or if it going to be comatible in a near future. Thanks

Hi,

Yes, you can use WooC 2.6

Thanks for interest by the way :)

buddy1

buddy1 Purchased

Is this theme PHP 7 compatible?

Hi,

Yes, but if you face any problem with PHP 7, you can let us know.

qtinfo

qtinfo Purchased

insecure image /​images/gradient-top-grey-40px.png

and /icon/light/arrow4.png

Where do i update these to ssl links in the code?

Before moving, can you confirm that it’s a https issue?

qtinfo

qtinfo Purchased

its definitely is an https issue. Mixed Content: The page at ‘https://www.example.com/' was loaded over HTTPS, but requested an insecure image ‘http://www.example.com/wp-content/themes/modernize-v3-19/images/icon/light/arrow4.png'. This content should also be served over HTTPS.

Mixed Content: The page at ‘https://www.example.com/' was loaded over HTTPS, but requested an insecure image ‘http://www.example.com/wp-content/themes/modernize-v3-19/images/gradient-top-gray-40px.png'. This content should also be served over HTTPS.

Can you please send wp access + ftp access through the form in this page > http://themeforest.net/user/GoodLayers ?

Please also copy the message into the form as well so we can recognise your case. We will help inspecting directly.

Are there any issues with upgrading WordPress from 4.5.2 to 4.7.1 with the Modernize theme. I am running Modernize 3.1.6 but have manually replaced the include/plugin/custom-widget folder with the new one that comes with v3.1.9 when upgrading from WordPress 3.9.2 to 4.5.2. Am trying to avoid updating the theme?

It should be working fine in this case ;)

Google Fonts stopped working after SSL change. (Found it: Check fontloader.php in plugins folder line: 245 and 266. changed http to https)

Hi,

Before moving on, can you try this to use plugin? https://wordpress.org/plugins/really-simple-ssl/ or this one : https://wordpress.org/plugins/ssl-insecure-content-fixer/

Let us knoe if this helps or not :)

updated: oh just noticed that you edited the code directly. ok! ;)

Hi! I have a problem with modernize font setting. In the setting shedule (font style—> font size) it’s all blocked! Only in this shedule. I would like to change content font from 14 to 15 pixel but it doesn’t work. I can’t move the bar and I can’t type number dimension font. What’s happen? How can I do? All other shedul works.

Hi Shella,

Can you try to deactivate all other plugins and see if this fixed or not? It might conflict with other plugins. But if still can’t solve, let me know.

Cheers!

Hi, I triied to deactivate ALL plugins (but not to eliminate) but it doesn’t work! How can we do?

Can you please send wp access + ftp access through the form in this page > http://themeforest.net/user/GoodLayers ?

Please also copy the message into the form as well so we can recognise your case. We will help inspecting directly.

Hi there, before i buy your excellent theme again, can you tell me whether it is possible to specify an image as the background for the header?

ok, please let me check with the team first. Will let you know ASAP.

Our guy confirmed that it can be guided. Please submit a ticket in our support site so we can help ;)

Thank you, once i have purchased the theme, i will do just that

Hello, I just installed the theme but something seems wrong, I just see a sample page. Where are all the content sliders pictures etc. I was assuming to have the exact same site in the preview and then make changes accordingly. May you please check my site, did I something wrong? http://metalub.com.tr/

Can you please submit ticket in our support website? Our dev and supporters are only provide support in there, not here :(

Please also provide wp access + site url so we can check on it directly.

Please note that, Right now, all support will be conducted through http://support.goodlayers.com/(Purchase code can be found here : http://support.goodlayers.com/purchasecode.png )

Thank you very much! :)

The modernize purchase code isn’t accepted by the layer slider. How can I fix this? Thanks!

Hmmm I thought I could spare the 20 usd for a seperate license, so I bought it. Now I found that the theme doesn’t recognise Layer Slider 6.05 and sends me to the required plugin installer..

Edit: updating to 6.05 from the version that came with the theme doesn’t work. Removing the pre-installed layer slider and uploading the seperately purchased layer slider plugin does work.

Hi,

The purchase code for slider is not necessary. It’s used for auto updater. However, the slider that’s included in this theme is being used as ‘Extended license’, it’s considered as a bonus file which doesn’t support auto updater. If you need to use auto updater, you have to purchase slider’s regular license separately. But as I said, It’s not necessary, you can still use slider that come with the theme like its’ regular license and we still keep pushing slider’s update in future theme’s version as well ;)

Thanks for your answer. I’m kind of keen on updates for security reasons, so I’ve purchased the full license :)

I purchased this theme a few months ago and just got around to installing it to build a client site and noticed that when I’m updating the theme colors such as links, hovers and top navigation bars I am able to select the color however the theme then appears to break a little. After looking through the CSS in Chrome I can see that there are no ’#’ symbols in the style-custom.css file for the colors. I went through the editor and added them in and the theme worked correctly until another color was edited then the entire css was reverted back. Seems like a weird issue and didn’t see anyone else on the comments talking about it so I thought I’d mention this and see if this is a known issue?

Can you please try deactivate all other plugins (except Goodlayers pluigns) first and see if it’s fixed or not.

Thank you for your response… I have deactivated all plugins and the problem persists

Can you please send wp access + ftp access through the form in this page > http://themeforest.net/user/GoodLayers ?

Please also copy the message into the form as well so we can recognise your case. We will help inspecting directly.

Hi there, i want to upgrade my modernize 3.16 to 3.21 (latest version i presume?). I have created a child theme (modernize-v-3-16-child) and customised the theme a lot so don’t want to lose all this. I have read your instructions online for upgrading a theme, but if i do delete the existing modernize-3-16 theme and upload modernize-3-21, the child theme will still be based on the old version won’t it? What is the best way of upgrading a theme that i have customised with a child theme, but without losing the customisations? Thank you

- There’s no need to rename the child theme, the ‘template’ keyword is how the child theme knows the parent theme location.

- Options from the Theme Options Panel are stored in the database, which is why you need to save these settings once after you add the new parent theme.

Thanks for that – that all worked very smoothly. I did have to re-activate the layer slider though and in doing so had to then re-assign all the sliders that were previously defined in sidebars. Is there any way of avoiding this in the future?

Do you mean the slider widgets were lost during the update? You can avoid that by backing up the widgets before the update: https://wordpress.org/plugins/widget-importer-exporter/

Hi there, i am trying to use the shortcode [gdl_gallery title=”gallery-sep” width=”205” height=”210” galid=”1” type=”1”] to display one thumbnail of a gallery and when clicking on the thumbnail, all the images in that gallery are displayed in the lightbox – its not working though, what does type do? If i remove type=”1” then all the images are displayed and not just the one – adding in type=1 and nothing is displayed. Am i doing something wrong?

Is there another/better way to have one Gallery page with a thumbnail and caption displayed for each gallery – clicking on the thumbnail should then display the photos for that Gallery….a bit like a parent gallery page?

Don’t worry – realised that it didn’t pick up the first image in the gallery and that i needed to set a featured image! Thanks

On another note though, is it possible to use the shortcode [gdl_gallery title=”Gallery Name” width=”205” height=”210” galid=”2” type=”1” caption=”Yes”], so that the caption is displayed for the single image?

Hi,

The “type=1” does not has the caption option. BTW, since there’re only 1 images, you can use plain text as an image caption instead.

by
by
by
by
by
by