Discussion on Subway - Responsive Multi-Purpose WordPress Theme

QODE

QODE supports this item

Supported

699 comments found.

Hello, my customers can not buy anything because there is one extra field in woocommerce checkout form (postal code) Your agent created these fields and forgot to delete one of them, now there are two and any order cannot be done. Please respond to my ticket #779883 ASAP. I am already waiting 5 days and my shop is closed because of this.

Hello,

We have informed our support team, one of the agents will process your ticket now, you should hear back from them soon on ticksy.

Qode

Hello good day!

Every time I try to update the theme , as you send in the instructions it gives me error 500 and allowed to see the web ? no longer what else to do … you can help me please?

Sara

Hello,

There could be several causes of this issue. Read this article please http://www.wpbeginner.com/wp-tutorials/how-to-fix-the-internal-server-error-in-wordpress/ and first, try increasing your memory_limit, most of the time that is the cause.

If you still have the same problem after it, submit a private ticket to our support at https://qode.ticksy.com with a link to your site, WP admin and FTP credentials, and we’ll inspect this closer and help.

Qode

Good afternoon! Here I am writing because Ticket service does not answer me! I managed to update it, it was not anything that tells me, but a mess with the instructions, on the other hand, after update, all sidebars or side widgets are gone …. this can be?

Please tell us the ID of your ticket and make sure you’ve included WP admin access in your ticket, so that our support can check this.

Good day I have a problem with the logo when it appears on mobile devices mounted on the menus it appears like I can help in this regard

Hi,

Please submit a ticket to https://qode.ticksy.com with a link to your site and our support team will help.

Qode

brcpo

brcpo Purchased

Good afternoon, i can no longer use the visual composer in my site after update wordpress . What can I do?

Hello,

All you should do is to update our theme and VC to latest versions. So, just update Subway theme to version 2.0.1 and also update VC (came bundled) to version 4.11.2.1 After that, make sure your cache is cleared and everything should be working back fine.

Qode

brcpo

brcpo Purchased

hello, how can i update it? Do i need to buy a new one?

Hi again,

Sorry for the late response. No need to buy the theme again!

You can upgrade our theme by performing following steps:

1.Download latest theme zip file from ThemeForest

2.Extract it and locate subway.zip

3.Extract subway.zip and locate subway folder

4.Copy/Replace the content of subway folder to /wp-content/themes/subway folder of your web site.

You can also find some useful instructions on the following link http://themeforest.net/item/subway-responsive-multipurpose-wordpress-theme/5898023/support

Qode

Google Maps not working due to theme not having the API connected? This should be incl in the license.

Hi,

Yes, Google Maps API policy has changed, so you need to include API key now. We will correct this in the future theme update, for the moment, you can generate your own API key and add it to the google maps API call in theme files

Qode

lsrc

lsrc Purchased

Hi, I have purchased your theme and developed it in my dev environment. Its working fine.Then I backup it and move to live environment. entire site is working fine, EXCEPT ‘goole map’.

Still google map is workinging in dev environment but NOT in live environment. It gives this error in console,

“Google Maps API error: MissingKeyMapError https://developers.google.com/maps/documentation/javascript/error-messages#missing-key-map-error" js:32:179

“Google Maps API warning: NoApiKeys https://developers.google.com/maps/documentation/javascript/error-messages#no-api-keys"

What should I do now? Pls help me.

Thnks

Hi again,

Sorry for waiting. Support team has answered to it now.

Qode

lsrc

lsrc Purchased

?Thanks its working now

Glad to hear that.

Hello Qode team,

I just bought your theme and two days ago I posted a ticket in your support system. Ticket #822606. Please respond to the questions I have. I am stuck and losing valuable development time.

Best regards, Richard.

No problem. We’ve informed our team, they will process the ticket soon.

Ok once they started working on the ticket the issues were solved quickly. If you guys are really busy I can understand but from a customer point of view maybe in the future you could maybe communicate that it takes a little long. Reading the forum I assume I am not the only one with this issue. But again, once they started working on my ticket it was solved quickly and with good communication! Thanks

Thanks for your feedback. We’re always working to improve the response time on our support system, so hopefully it will be even faster in the future. Glad to hear things are solved now on your side.

I am out of support, and have asked the client to reinstate the support, will follow up on this but having a simple and weird issue… Site: thetreasurechestfl.com featured products are supposed to show 5 per page per row and it is definitely not loading up that way on many devices… Seems to be buggy VC issue… Wondering if I just have clients get a solid license of their own for VC if some of those issues would go away?

Hi,

No need for buying additional licence for VC. Try with adding this css code in Qode -> Global Options -> Custom CSS field:

.woocommerce.columns-5 ul.products li.product {
  width: 18%;
}

Qode

Please advise how to set up testimonial page. 1. I added a comment on the testimonial menu on the left, but once I click on preview it says “The page you requested does not exist” 2. I set up a new page and used the testimonial shortcode but I cannot understand where to add the text. Once I refresh it says “Sorry, no posts matched your criteria”.

Hi,

In your WP admin -> Testimonials, you should first create all your testimonials. Give them title, write content, set image http://screencast.com/t/UA8cG5XKa

create as many testimonials as you want.

And then, go to Pages -> and on some page, with Visual Composer, add Testimonials element and fill in desired settings, and that’s it , that will display your testimonials http://screencast.com/t/gpvpzIji

Qode

Great, thank you for the message. Problem solved

Glad to hear that :)

Dear Qode,

I sent in a support ticket #835500 and I know it takes a while before tickets are being picked up, but could you ask the support team to have a look Before the weekend? Somehow if these request are posted here it is being picked up quickly otherwise I could wait for days, I posted two days ago, and a follow up yesterday. more then 24 hours ago but no response yet and I really would like to finish before the weekend. Thanks in advance, Best regards, Richard

Hi Richard,

Ticket answered, check ticksy please :)

Qode

Yes thank you for the quick reply and follow up on the ticket! Have a nice day and thanks to you I’ll have a nice weekend ;)

You’re welcome :) Have a nice day too Richard.

Greetings,

Qode

Mandya

Mandya Purchased

I’m having the same issue I see many others keep having. I have the most recent version of your theme via the toolkit installed, however, Visual Composer has a newer version (4.12) and it will not load in my admin panel at all. I see layerslider also has a new version with no way to get the newest release. I already deleted cache and that’s not working, either. Do a resolution for this? Thanks!

Mandya

Mandya Purchased

Additionally, I was previously told that when I used the toolkit, it would update all other files that come with the main theme for the child theme (such as WooCommerce), however, I’m getting 3 error messages when I activate the Child theme: PHP Version: 1) 5.4.45 – We recommend a minimum PHP version of 5.6. See 2) subway-child/woocommerce/content-product.php version 2.5.0 is out of date. The core version is 2.6.1, 3) subway-child/woocommerce/single-product/add-to-cart/variable.php version 2.4.0 is out of date. The core version is 2.5.0. Lastly, I have the exact same Custom CSS in both the main theme and child theme and when I activate the child theme, it’s making my footer really, really long (which is not any custom css I have anyway). I suspect that there are aspects of the main theme that are not updating in the child theme. Do you have a resolution for these issues on why they’re not updating via the Envato Toolkit?

Hi,

Latest Subway version we released on 7th of July is Subway 2.1 , and it included the latest versions of Visual Composer (4.12) and Layer Slider (5.6.9).

So, first make sure you have the latest theme version. If you do – you can then update both plugins to the latest versions:

Method 1: in your WP admin , go to Plugins, deactivate and delete these plugins, you will then get a notification at the top of your WP admin to install them again, and just click on it to install/activate them again. Note that main theme (parent theme) must be active while doing this.

OR:

2. in wp-content/themes/subways/plugins folder, you can find zip files for these plugins. Download them to your PC. Then delete currect plugins you have installed, and install these new ones from the downloaded zips.

As for your additional questions – theme update does not affect child theme folder. The errors you see are related to some woocommerce templates you have put into child theme, since you probably made some modifications in them. WooCommerce released a major update recently, and we also had to update our overridden templates. So , you should see these files in main theme, and copy them to your child theme, and re-do the changes you made to them.

As for your footer issues – submit a ticket to https://qode.ticksy.com with a link to your site, so that our team can inspect this and help.

Qode

Mandya

Mandya Purchased

Is there suddenly an issue w/ the Image w/ Text Over alignment? My titles and subtitles will only left align, not center align and I see no area to fix this in.

Hi,

By default, the content in this element in center aligned, no issues with it. Make sure please that you have the latest theme version and that you have updated Visual Composer to the latest version as well.

Alternatively, try using this css in Qode -> Global Options -> Custom CSS field:

.image_with_text_over .text {
  text-align: center!important;
}

Qode

Good afternoon , I get not put the alt attribute in the images inside the accordion , I have to do?

Hello,

When you import some image in your Media library , set title for it, and it will be used as an alt attribute for it, when you add image gallery under accordion http://screencast.com/t/grJEct0rrEJ

Qode

Hello. I just did a reinstalled your theme on my site, after having to upload a back up of the website due to it being hacked, however, on this fresh install of wordpress and after downloading and uploading your theme, I’m trying to readd my logo, and the section is all grayed out in the QODE Options. Please advise.

Hi,

Have you tried to click Upload File button in Qode -> Header and Footer http://screencast.com/t/dueSLEA1 it should work properly.

If you can’t use it, submit a private ticket please to https://qode.ticksy.com , and include a link to your site and WP admin access credentials, and we will inspect this problem.

Qode

roca01

roca01 Purchased

Since the theme of the update I get this error code:

Warning: strtolower() expects parameter 1 to be string, array given in /homepages/17/d411075506/htdocs/wsb6851982101/wp-includes/formatting.php on line 1870

Hello,

wp-includes/formatting.php is WordPress core file, so this is most likely caused by some 3rd party plugin. Anyway, since this is a warning not an error, you can hide it by disabling wp_debug https://codex.wordpress.org/WP_DEBUG and also ask your host to disable PHP warnings. Warnings shouldn’t be enabled on live enviroment.

Our support can investigate this further if you submit a ticket at https://qode.ticksy.com/

Qode

Pozdrav! :)

I am thinking of buying this theme for client’s website. I have one question. There is a section with four image+icon+text elements just below the slider in the home basic example. When you point a mouse the image animates few pixels towards the top of the page. In the demo these elements are not the links. Is it possible to make these elements clickable, links to other pages?

Thank you!

Mladen

Hi Mladen :) ,

And thank for being interested in our software.

These are Image with text and icon elements, and you can add link and even link target by editing each element http://screencast.com/t/iFZXQOPFb http://screencast.com/t/5sCJ3RtNNxz

Qode

Thank you for the explanation. I just bought the theme. It looks very good, I hope the code is good too. :)

Hi Mladen,

Thanks for choosing our theme.

Theme documentation can be found on the following link http://demo.qodeinteractive.com/subway-help/ and for all additional questions, you can reach our support by submitting a ticket at https://qode.ticksy.com/

Qode

I updated the theme and now a lot of visual composer elements don’t work and have disappeared from their menu. How can I put them back. Your theme is blocking them. A lot of people have purchased a vc license and you are preventing it from working. Please tell me where to remove vc_remove_element so I can continue using visual composer?

Hello,

Please understand that we released our theme much before Visual Composer inducted new elements, and also we altered some of the existing elements in order to achieve theme design and functionality which is present today. Unfortunately working with 3rd party visual builders can be a drawback sometimes, because we cannot know which functionality will be added and if it will be compatible. All modifications to Visual Composer elements is done from this file: wp-content\themes\subway\extendvc\extend-vc.php

If you need additional assistence, please reach our support by submitting a ticket at https://qode.ticksy.com and provide additional info in your ticket.

Qode

Please save my! is not interpreted correctly on the interface page… See in the picture. What should I do with this code to be interpreted correctly? http://alfamedical.ro/1.jpg

QODE

QODE Author

Hello,

We cannot see entire code from the image but it is certain that there is some error within the code. Pay attention that most shortcodes contain from opening and closing code and contents is between. If you cannot find where is that error, try to create that page from scratch or you can contact our support for assistance. Simply submit a private ticket at https://qode.ticksy.com and share WordPress admin access, and our support will check this on your end.

Qode

QODE

QODE Author

Hi again,

Also check most simple thing – check if Visual Composer plugin is installed and activated since it is required plugin.

Qode

DejaS

DejaS Purchased

I have just updated to the latest version of this theme and the visual composer is missing from the edit page.

I have uninstalled, reinstalled the theme and also visual composer with no joy.

I even purchased visual composer and updated to the latest version but still the problem persists.

I look forward to your reply

QODE

QODE Author

Hi,

We just tested latest theme version, and Visual Composer is working fine. Probably there is some plugin conflict on your side. Try disabling all 3rd party plugins one by one and test every time. If that does not help, please share a link to your site so we can cehck if correct versions were installed.

Qode

by
by
by
by
by
by